reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

A ja standardowo wstalam o 6,a zasnelam po 1. Teraz czekam az maluszek wstanie. Dzisiaj mam w planach mycie okien-zobaczymy co wyhdzie z tych planow.
A kto mi dziewczyny wytlumaczy czemu przed tylko nocnym spaniem w trakcie usypiania sa takie piski ze az sie zachodzi? Oczka ma zamkniete i nagle taki pisk jakby cos go zabolalo. Bezsensu.
Tak w ogole to tylko noje dziecko parzy w pupcie lozeczko? W dzien kima w wozku bo musi byc bujanie a w nicy spi ze mna na lozku.
Z dobrych newsow katar sie chyba zmniejszyl,zapuscilam mu kropelki nasivin wczoraj i juz wieczorem bylo o niebo lepiej.
Czy tylko ha jestem tak zorganizowana,ze jeszcze ani jednej fotki synka nie mam? Musze zgrac na plyte i iddac do fotografa bo album czeka a fotek brak.

reklama
Ja tylko na moment i tylko o sobie. Mój syn postanowił mnie wykoczyc. Od wczoraj piszczy tak, że żyć się odechciewa a niczego mu nie brakuje. Nie placze tylko się drze lub piszczy na cały głos. Nie chce się ktoś zamienić na dzieci?;)

Hej
Undomiel - u nas kilka dni temu było to samo, Piski z całych sił przez cały dzień. Przeszło. Cierpliwości życzę
Biedna Jadzinka wczoraj miała pecha, brat postanowił ugryźć ją w czoło i pa "pięknie" odbite zębolki.
Nocka w miarę, czekamy na słonce
Podziwiam Was z tym wstawaniem o 6. Dla mnie 7.30 to zabójcza godzina

Mamo Bobasa Lusia też nie miała usg przez ciemiaczkowego. Nie robi wszystkiego co jest napisane dla jej wieku i się nie nakręcam bo to widać czy dziecko dobrze się rozwija. Jak będziesz w PL to zajdz do do fizjoterapeuty, albo jak usłyszysz o dobrym neurologu ze Sztokholmu. Nie martw się na zapas. Laura dobrze się rozwija!

Agulam - przespane nocki i czas na aerobik - taka to pożyje...

Kornela - Dziękuję w obu przypadkach

Limonko - chyba takie odchylanie się do tyłu w lezeniu na plecach to wstęp do obrotu na brzuch, (kolejna rzecz którą Zola kiedyś zrobiła, a teraz przestała) wiec się nie denerwuj.

Elifit - ja bym wybrała hiszpański.

Pola - nie pomogę w rozwiklaniu zagadki archiwum X :)
Lilly grunt to dobra organizacja,uwierz im więcej obowiązków=dzieci tym mniej czasu na myślenie tylko od razu działanie;)szczerze łatwo nie jest ale coś się od życia należy:)koleżanka była u mnie ostatnio i nadziwić się nie mogła ze dom wysprzatany,ciasto,rogaliki upieczone,4 dzieciaków ogarnięty(siostry synek często u mnie jest).jedno dziecko to pikuś:);)

Emyly to braciszek szaleje,te ząbki odbite to pewnie mocniejszy całus:)

Kornela ja nie mam odbitej fotki od 5 lat więc ostatnia nie jesteś.Hania wózek tylko na spacerze,noc łóżeczko a w dzień albo łóżeczko albo mata

Undomiel przejdzie:)

U nas kolejna przespana nocka:)pobudka po 6 ale chyba nie do końca pospala bo teraz już kima

Wczoraj miałam dzień nic nierobienia wiec dziś nie ma bata,trzeba się za coś zabrać.
O dziwo nic mnie nie boli po aerobiku,tylko głowa od rana napitala:-S

Miłego dnia

Dzień dobry:D

Ostatnio tylko z doskoku czytałam pozostałe wątki a na główny już energii brak. Mojemu dziecku idą ząbki, objawia się to krzykiem i wrzaskiem po kilka razy dziennie.
Wrzasku nie da się uspokoić niczym, jedynie bieganiem, bądź skakaniem, które też nie pomaga,0powoduje jedynie padnięcie małego terrorysty ze zmęczenia i pobudkę znów w podobnym stanie.
Żeby było zabawniej mamy jeszcze przeprowadzę.
DZIŚ! Jestem ledwo żywa w dodatku na kartonach, walizkach i workach. Poddaję się i wywoże dziecko do mamy, chociaż w takim stanie to obawiam się że0szybciej go przywiozę niż zawioze.
Proszę trzymać kciuki żebym przeżyła ten dzień:eek:

Mój też okropny. Byliśmy tydzień temu u pediatry skontrolować kaszelek- wszystko ok, ale idą 4 górne zeby jednocześnie, sam pediatra powiedział, ze lekko nie będzie [emoji51]
Zreszta jak patrzę na jego górne dziąsło to aż mnie boli [emoji26]

elifit jesli niemeicki ci nie jest potrzebny np do pracy, to ja bym wolała hiszpański. na swiecie jak ktoś nie mówi po angielsku to mowi po hiszpańsku :) lub chińsku :) hehe

reklama
Dzień dobry

Byłyśmy na badaniu biiderek. Wszystko dobrze :) kontrola jak będzie miała pół roku :)

Teraz karmie ją w aucie pod moja firmą i jak zjemy to idziemy w odwiedziny. Korzystam z okazji że usg było niedaleko firmy. Karmie w aucie bo tam dużo zamieszania będzie.

W weekend mam szkołę i tata będzie dyżurować.

Do góry