reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Hmmm 18 kg to niedużo :) Karola no co Ty?

Karolla słuchaj rzeczywiście aż mi mordkę skrzywiło jak to kakao na popitkę sobie wyobraziłam :p Ale ja też ostatnio ogórki małosolne wcinam na potęgę :)

reklama
Ale macie dziewczyny super z apetytem.
Ja nie mam żadnych zachcianek, a jem tylko bo wiem że muszę żeby dzidzia była zdrowa.
I tak jest już lepiej bo na początku ciąży mogłam jeść tylko suche bułki.

Oj czy super to nie wiem. Właśnie zjadłam pół kilo sliwek, potem jogurt. a na koniec bułka z masłem. No i teraz popijam herbatką. A co do 18 kg - to trzeba mnie bylo zobaczyc jak wyglądałam. A teraz waga wyjsciowa o 3 kg większa, więc :(
Pocieszam się tylko, że chudłam szybciutko. a teraz mam doping bo na koniec kwietnia muszę wyglądać super - moja siostra wychodzi za mąż. ;D ;D ;D No więc jak tu się nie starać ;)

Misiu jak sobie później uświadomiłam co właśnie zjadłam to masakra ale akurat w tym momencie miałam ochotę wypić coś
i od razu wiedziałam że to musi byc kakao
a tak w ogóle to muszę mieć pod ręką mambę pamiętacie gumę rozpuszczalną z dzieciństwa???
znalazłam sklep w którym kupuję co tydzień cały wagonik mamby chyba z 5 smaków :D
co mnie naszło w tej ciąży ???

moja basia ani razu nie zwymiotowala. ma swoje zachcianki i bardzo czesto podjada noca/ to juz chyba rytual. wstaje w nocy idzie do toalety i cichym krokiem do lodowki. mysli ze ja nie widze ale sie myli. :)))) ciagle je jogurty bakomy- mowi ze sa najlepsze. :)

a widzisz mozna robic to i ogladac mecz. masakra jak zwykle wisla dostala kosza i nie idzie dalej. chyba tak juz maja polacy. jak sa blisko to dostaja po................... moja basia mnie rozbawila bo czasami kibicowala nie polsce tylko im :pPPP moze to prawda ze kobieta w ciazy sie mozg kurczy  :p. mimo tego ze basia lykla troche piwka za wisle to i tak ona przegrala. :(

reklama
:)
No może nie od razu się kurczy mózg  ;) ale ja na pewno chwilami jestemzakręcona jak twister i muszę się chwilę zastanowić o co właściwie chodzi   :D
A co do wagi przez pierwsze 12tyg stała w miejscu (49,5 kg) , za to przez dwa tygodnie jest juz ok. 2 kg na plusie.Ładne tempo  ;) Ciekawe co będzie dalej??
Wczoraj coś w końcu mnie lekko połaskotało w środku.Ale mie wiem czy to akurat mój Krasnoludek...Czekam na następne gilgotki.

Do góry