reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
JA SIĘ DOPISUJĘ DO CIEBIE NIE CHCE WIECEJ DESZCZU WIATRU I NISKIEJ TEMPERATURY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

U MNIE CHOCIAŻ HUMOREK DOPISUJE OCZYWISCIE BEZ POWODU ALE SZCZESCIARA UŚMIECHNIJ SIE PAMIETAJ
ZADOWOLONA MAMA TO ZADOWOLONY DZIDZIUŚ POGŁASZCZ BRZUSZEK I OD RAZU BEDZIE CI LEPIEJ :laugh:

Witaj czechow :-)
Ciesze sie dodatkowo z Twojej obecnosci, bo mamy termin na ten sam dzien :-) Nie jestem osamotniona (moja dzidzia byla do tej pory najmlodsza w lutowkach, a teraz ma kolege lub kolezanke :-) )

Zapraszam do mnien na gg, ale uwaga, rzadko bywam. Raczej jak mi się kliknie. Jutro znowu jedziemy do rodziców, wracamy w niedzielę albo w poniedziałek.
Wiecie co. Stwierdzam z przykrością, że niestety moje studia mi się nie sprzydadzą. Bo moi rodzice mają sklep i jestem więcej niż pewna, że nie dopuszczą do sytuacji, gdy ukochana córeczka będzie musiała chodzić do pracy dalej niż jeden przystanek autobusem. Tylko wolą mnie gnieść u siebie w sklepie, a do tego mi studia i wszelakie kompetencje niepotrzebne...

Uch, dzisiaj u nas parno i duszno, wydaje mi się, że zaraz lunie..

reklama
Do góry