reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
reklama
taaaa, musiałam uważać by mi za kable laptopa nie zrzuciła, by czegoś nie dopisała itp.itp. ;-) biedna spać nie może ostatnio, chyba w końcu wyjdzie jej jakiś ząbek, bo brzuszek raczej jej nie dolega - codzienne zasypianie to koszmar

Ja tylko jednego nie rozumiem! Skoro jest zalozona sonda i mozna sobie zaglosowac, to dlaczego do tej pory zaledwie 10 osob oddalo glos?? Czy to nie rozwiaze problemu?? Jesli wszystkie zaglosujemy wyniki beda jednoznaczne i problem bedzie z glowy.
Jednoczesnie zaznaczam, iz jestem za dolaczeniem nowych mam do listy. Sytuacja, ktora wynikla wydaje mi sie po prostu smieszna. Taka sympatyczna akcja dla naszych brzdacow! Dlaczego wykluczac dzieciaki np. kasiulli czy violi? Czy dlatedo ze ich mamy sa tzw. NOWYMI ich bable maja nie miec tak sympatycznej pamiatki jak karteczki od "internetowych cioc", choc na razie krotko znanych?? Postawcie sie w ich sytuacji!! Jak im musi byc przykro, ze ich maluchy sa w ten sposob "odepchniete". Niezbyt mile uczucie, nieprawdaz??

dla mnie tak samo ta cala sytuacja wydaje sie smieszna. i to ze ja na forum sie nie wypowiedzialam na ten temat to jednak jako pierwsza zaglosowalam w ankiecie ze nie mam nic przeciwko temu aby do tej akcji dolaczyly takze nowe mamusie i ich dzieciaczki

my tez mamy laptop a ona lubi w niego czyms walic i tak sie zastanawiam jak dlugo wytrzyma :-)
a nie ma jeszce ani jednego zabka? w sumie to szcesciara z niej bo jeszce nie cierpiala:-) Lence wlasnie wyszedl 8 przy czym 4 szly naraz to byly koszmarne noce :szok: :-)

nie ma ani jednego ząbka!!! ostatnio bardzo źle zasypia, ma opuchnięte dziąsełka i bardzo się ślini, po prostu pluje ślinką, podejrzewam tym razem na 90% ząbki

jesli chodzi o nasze zeby mamy ich 4 i ida następne z gory i dolu ale nie jest najgorzej gorzej jest z tym ze maly nie chce spac w swoim lózeczku :)

ja tez :)...i jezeli agatka nie ma jeszcze zadnego ........to moze jej isc kilka na raz ......patrykowi wyszło 4 razem obok siebie .....dwie jedynki i dweie dwójki:)
..

JA tez zagłosowałam .......a teraz niech sie dzieje wola nieba .......ide spac bo u mnie juz 1 nad ranem ..........jeszcze jutro rano do was dziewczynki zagladne i wyjezdzam ....biore sobie dwudniowy urlop od bb i męża :):):)

reklama
Do góry