kasiulla23
Mama marcowa'06
no tak ja tez mam czesto prawie caly czas jak siedze przed komputerem taki sam problem z moja Lenka - ona tez musi tu byc :-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko jednego nie rozumiem! Skoro jest zalozona sonda i mozna sobie zaglosowac, to dlaczego do tej pory zaledwie 10 osob oddalo glos?? Czy to nie rozwiaze problemu?? Jesli wszystkie zaglosujemy wyniki beda jednoznaczne i problem bedzie z glowy.
Jednoczesnie zaznaczam, iz jestem za dolaczeniem nowych mam do listy. Sytuacja, ktora wynikla wydaje mi sie po prostu smieszna. Taka sympatyczna akcja dla naszych brzdacow! Dlaczego wykluczac dzieciaki np. kasiulli czy violi? Czy dlatedo ze ich mamy sa tzw. NOWYMI ich bable maja nie miec tak sympatycznej pamiatki jak karteczki od "internetowych cioc", choc na razie krotko znanych?? Postawcie sie w ich sytuacji!! Jak im musi byc przykro, ze ich maluchy sa w ten sposob "odepchniete". Niezbyt mile uczucie, nieprawdaz??
:-)