A ja wiem żę może niezbyt często piszę ale o karteczkach pamiętam- juz nie długo
A pozatym proszę o uaktualnioną listę agwapi@wp.pl
reklama
K
kasiula matula
Gość
i my jestmy obecni
benita_29
Marcowa mama 2006
No to dziewczyny,ja tez sie pisze,mimo ze bardzo dawno sie nie pojawialam,ale przeciez nie przegapie ten piekny pomysl!!:-)
K
KingaP
Gość
czuwam nad wszystkim.
Tereskaa, osinkę też dopisz :-)
Tereskaa, osinkę też dopisz :-)
K
KingaP
Gość
no i mamę Oli, Maksia i Kamilki... Oczywiście pamiętając o tym,że Maksiu nie bedzie wysyłał kartek, ale my jemu, tak :-)
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
kinguś...o mamieoli tez cały czas pamietam ;-) ...tylko w troszeczke innej formie ja dopiszemy:-) :-)no i mamę Oli, Maksia i Kamilki... Oczywiście pamiętając o tym,że Maksiu nie bedzie wysyłał kartek, ale my jemu, tak :-)
K
kasiula matula
Gość
lolica szczerze nie mam pojecia ale jak wysyłałam kartki na swieta w piatek to poniedzialek wtorek juz byly w PL
ja dla bezpieczenstwa wysylam cos tydzien wczesniej wczoraj juz wyslalam kartki na dzien babci
u nas listonosz jest codziennie oprocz weekendu wiec mysle ze szybko ida nadana poczta lotnicza bo jak z tad wysylalam to dostalam taka nakleike na poczte lotnicza
ja dla bezpieczenstwa wysylam cos tydzien wczesniej wczoraj juz wyslalam kartki na dzien babci
u nas listonosz jest codziennie oprocz weekendu wiec mysle ze szybko ida nadana poczta lotnicza bo jak z tad wysylalam to dostalam taka nakleike na poczte lotnicza
a czy ja moge prosic jeszcze raz o liste?? usnunela mi sie przypadkowo :-(
ewanowicka@onet.eu
ewanowicka@onet.eu
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
dziewczyny beda jeszcze raz rozsylac juz poprawiona, bo bedzie kilka zmian np. adresy sa inne niektorych mamus ;-) to wtedy na bank dostaniesz i ty :-)
Podziel się: