kasiulla23
Mama marcowa'06
azik moze i tak ......ale ja nie mam takich uprawnień ani podejscia żeby podejmować decyzję za innych jezeli chodzi o liste ..........a chociaz bym miała to i tak zapytałabym wszystkie mamy o zdanie jeszcze raz ;-) czasami taka szczera az do bólu wymiana zdań jest potrzebna .....bo pomaga wiem ze swojego doświadczenia;-) (trudno taka juz jestem -każdy jest innny to nie znaczy że gorzej myśli czy postępuje).......
po drugie ....moze i masz racje ale w tej chwili wogóle nie bierzesz pod uwagę zdań innych mam.....które są z nami bardzo długo . .....które z tego co widać poprostu boją się wyrazić swoją opinię bo jest inna niz twoja....bo urazi którąś ze stron.....i być moze zostanie skrytykowana ........ tak jak moja
a wiem ze jest duzo takich osob ktore tak myślą ................
trzeba patrzeć na obydwie strony ;-)
a ja wiem ze jest tez sporo mam ktore nie wyrazaja opini bo sa ona przeciwne do min Twojej a nie maja nic przeciwko dolaczaniu sie nowych mam :-)
....i nie mozemy same tego rozstrzygnac ......a ja wiem ze lepiej siedziec z boczku ...podczytywac i i nie sprzeciwiac sie ktorejs ze stron............