reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Buziak moje planowane testowanko to 4-5.04.2007 !!! o ile coś mi się w trakcie nie pokiełbasi :-) EwaKrystyna chyba będziemy razem testować :-) Buziaki pa

reklama
witam dziewczynki !
BUZIAK dziekuje za clowa pocieszenia :tak: Wiem ze po PCO sie zachodzi,tyle ze ja nie chce czekac dlugo !! W styczniu stuknela mi 30cha :baffled: Wiemz e niektore dziewczyny po PCO zazhodza natychmiast a innym ciagnie sie niemilosiernie.Ze mna tak juz zawsze jest,jak pech to pech.Staram sie myslec pozytywnie,ale czasami az chce mi sie wyc.DODICZKA najgorsza rzecza bedzie jak sie zalamiesz i poddasz,wtedy to juz nici z tego.Bierz sie do roboty,nie mysl o dietach,co bedzie to bedzie.Raz sie zyje ! Rozumiem ze mialas ostatnio duzo smutkow,ale zacznij kochac siebie(mnie czasem tez jest trudno,wpadam w dol,ale staram sie ciagnac siebie sama do gory)Wiem ze zle samopoczucie tylko mi utrudni sprawe.Wiec lepetynka w gore,meza za barchatki i do sypialni z nim ! ;-) :-)

Ataata nie dołuj się!!! Chociaż z drugiej strony robienie sobie nadzieji też nie za bardzo pomaga!!! Ja z testowankiem poczekam do soboty chyba że pojawi się wredna@ !!! Pozdrowionka!!!

Hehe mam jednak nadzieję, że razem z Renatką79 zasilimy listopadóweczki

Oj dosia nawet nie wiesz jakbym chciala:-( , chociaz ktos moze powiedziec ze przeze mnie to juz zachlannosc przemawia, bo ja mam juz 2 i chce jeszcze, a inni nie maja w ogole, no i chyba by mial racje:tak: ale ja i tak chce

dosia tak to wyszło że sie dołuje??:szok: Nie nie, nic z tych rzeczy, ani troszki sie nie dołuje ani podłamuje. Dopiero zaczynam, więc wiem, że to nie takie hop siup i fasolka będzie. Nie teraz to za miesiąc, nie za miesiąc to za rok..:baffled: ;-) :laugh2:
Trzymam kciuki za Ciebie, Renatke i wszystkie inne staraczki też :)

No buzi@k ja też przechodze na następny miesiąc, z tą różnicą, że @ zaczyna dawać znaki że, za chwile mnie dopadnie na całego :baffled:
Jak już przyjdzie w 100% to podam dane na liste :sick:
Wredota wredota wredota:laugh2: ;-) :laugh2:

No i nie kazała na siebie długo czekać (-jaka uprzejma!!!), właśnie przed chwilą przyszła @ :wściekła/y:

buzi@k a to dane do listy:

ostatnia @ 15.03.2007r. dł.c. 28-30 dni,
data testowania: 13-15.04.2007r.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry