MagdaRybka
mama styczniowa 2008 :)
Buziak moje planowane testowanko to 4-5.04.2007 !!! o ile coś mi się w trakcie nie pokiełbasi :-) EwaKrystyna chyba będziemy razem testować :-) Buziaki pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem ze po PCO sie zachodzi,tyle ze ja nie chce czekac dlugo !! W styczniu stuknela mi 30cha
Wiemz e niektore dziewczyny po PCO zazhodza natychmiast a innym ciagnie sie niemilosiernie.Ze mna tak juz zawsze jest,jak pech to pech.Staram sie myslec pozytywnie,ale czasami az chce mi sie wyc.DODICZKA najgorsza rzecza bedzie jak sie zalamiesz i poddasz,wtedy to juz nici z tego.Bierz sie do roboty,nie mysl o dietach,co bedzie to bedzie.Raz sie zyje ! Rozumiem ze mialas ostatnio duzo smutkow,ale zacznij kochac siebie(mnie czasem tez jest trudno,wpadam w dol,ale staram sie ciagnac siebie sama do gory)Wiem ze zle samopoczucie tylko mi utrudni sprawe.Wiec lepetynka w gore,meza za barchatki i do sypialni z nim ! ;-) :-)
Nie nie, nic z tych rzeczy, ani troszki sie nie dołuje ani podłamuje. Dopiero zaczynam, więc wiem, że to nie takie hop siup i fasolka będzie. Nie teraz to za miesiąc, nie za miesiąc to za rok..
;-)