• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

reklama
Witam z samego rana:-)
Dzidziusia witaj wśród nas:tak:
Karola - kciuki mocno zaciśnięte:tak:3majcie się dziewczynki:tak:

U mnie zimno jak cholera no i ciągle pada...Chyba w nocy włączymy piec ( niestety mam ogrzewanie na prąd a po zimie rachunki są masakryczne:szok:). nic mi się nie chce tylko bym leżała a tu się nie da.
Dziewczynki, życzę Wam miłego i ciepłego dnia:tak:
Zmykam do roboty

Karola trzymamy kciuki! Może dziewczynki jeszcze się rozmyślą i postanowią jeszcze parę dni posiedzieć w brzuszku. Trzymajcie się królewny. Musi być dobrze!

Moc Buziaków!!!

Witam wszystkie przyszłe listopadowe mamusie-ja tez nia bede:)
Dołączyłam troche poźno tzn poźno zaczełam pisac (bo dopiero kilka dni) ale to jakies problemy takie wyszły że nie potrafie ich pojąć(chodzi o samo forum)
Na szczęscie juz moge sie udzielać i mysle ze bede to robiła o ile przyjmiecie mnie do swego grona;-)
Mam termin na 23listopad czyli teraz jestem w 31tygodniu. Nie mam innej daty-z innych wyliczeń miesiączkowych-ale to długa historia;-)

Pozdrawiam wszystkie mamusie

aha-spodziewamy sie chłopca-czyli Maciusia:rofl2: ale jesli bedzie niespodzianka to bedzie Dominika:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry