reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

dzien dobry wieczor:-)

witam serdecznie nowe listopadowe mamusie! ciesze sie ogromnie,ze nasze grono z dnia na dzien sie powieksza:tak::-)

mnie tu troszke mniej, bo mamy szpital w domu, wszyscy choryz,wiec lezymy calymi dniami na kanapie. Chlopaki goraczkuja,. marudza, ja tak samo, maz stara sie trzymac,ale za bardzo mu nie wychodzi:-D porwalam mu laptopa,zteby chociaz troszke popisac:tak:

reklama
agathe82: no to ja chyba tez sprobuje ten imbir:) tyle ze boje sie ze jak by cos sie dzialo to tego nie zauwaze...

Ewelinka27: No to super;)) i odpoczywaj!!!!!!!!!

Zielono_mi: ty sie pilnuj zeby tez nie polegla grypie!

Pozdrawiam... ja za to uciekam do ksiazek... do matury jeszcze 39 dni:)

EWELINKA gratulacje ja wciąż czekam na usg aby potwierdzić czy moje malutkie sreduszko bije.
A Wy dziewczyny nie dajcie sie grypie, już pogoda sie polepsza i idzie wiosna.

ja tez bylam ponownie u lekarza dzisia i okazalo sie ze niestety bez antybiotyku sie nie obejdzie:wściekła/y: ale trudno trzeba sie tej infekcji drog moczowych pozabyc.

Usg bede miala dopiero w przyszlym tygodniu i dopiero wiecej sie okaze. Ciesze sie ze w przyszlym tygodniu bo 7 kwietnia lece do Polski i nie bede musiala na to wydawac pieniedzy, a zawsze jest to wydatek prywatnie..... po co placic skoro przysluguje mi tutaj za darmo:tak:

A co do grypy, to ja sie nie daje,,,,, nie mialam grypy przez wiele, wiele lat, nawet juz nie pamietam kiedy:-) mam nadzieje ze dzieci odziedzicza zdrowie po mnie:-D

Dzień dobry...
jeszcze nikogo nie znam, ale skoro dzidzi ma przyjsc na swiat kolo 26 listopada...
to tez tu jakos sie wpasowalam :)

pozdrawiam wszystkich serdecznie

Dzień dobry...
jeszcze nikogo nie znam, ale skoro dzidzi ma przyjsc na swiat kolo 26 listopada...
to tez tu jakos sie wpasowalam :)

pozdrawiam wszystkich serdecznie

Dzień dobry :-)
Zaglądaj często wówczes nawet niewiadomo kiedy nam te wspólne 9 miesięcy przeleci:laugh2:
Pozdrowionka dla przeziębionych - NIE DAJCIE SIĘ!!!!

Witajcie Dziewczyny! Tak też sobie myślałam że solarium zabronione, ale powiedzcie mi jak się do tego ma letnie słońce? Trzeba siedzie w cieniu?
Mnie jakoś na razie mdłości oszczędzają ale nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca. Jak mnie dopadną to skorzystam z Waszych porad.

reklama
Witaj Sylwia!:-)

Ja mam podobny termin bo na 25 ale moje dzieci nie spieszą się na świat więc pewnie załapie sie na początek grudnia. Pozdrowienia:-D:-D

Do góry