Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

czasami pozwólmy sobie pomóc a jak nie ma chętnych do pomocy to prośmy o nią musimy wyraźnie mówić czego chcemy mój mąż na przykład się nie domyślał że jest mi ciężko po przyjeździe z pracy od razu foch gdzie jest obiad a ja ledwo co zdążyłam się ubrać i zjeść w końcu zrozumiał że trzeba pomóc.

A mój Młody się nauczył patrzeć do tyłu - nie wiem czy tak powinien robić. Często jak leży na plecach to odgina główkę do tyłu i obserwuje... Co to za nowa umiejętność to ja nie wiem. Hmmmm....

jest to tez znak ze chce zeby go przewrocic na brzuszek :-) Maly tez na poczatku nie chcial lezec na brzuszku ale znalazlam sposob telewizor
wystarczy dziecko polozyc na sofie badz gdzies gdzie jest wysoko i bedzie mial dobry widok na Tv i czary mary glowa sama do gory by popatrzec w kolorowe pudelko
o i oczywiscie samolot. A no i Adas nie lubi lezec na brzuszku na podlodze (nie ma nic ciekawego w dywanie), woli jak go sie kladzie na luzku albo stole bo z tamtad jest lepszy widok :-)
w ciagu dnia tez ma czesto zimne, ale skoro karczek i brzuszke cieplutkie i dzieslami nie szczeka to jest Ok :-) U nas w domku jest 18-20stopni i maly caly czas jest tylko w body z krotkim albo dlugim rekawkiem i skarpetki (angielski styl)
Potem w nocy jest moj dyzur i tak w kolko.Pozdrawiam i byle do wiosny!
Potem w nocy jest moj dyzur i tak w kolko.Pozdrawiam i byle do wiosny!