Witajcie Dziewczyny
Trochę się ruszyło na forum, fajnie, bo jest co poczytać.
BigU gratulacje dla Maciusia – grzeczny i odważny Chłopak.
Filwinka – Antoś faktycznie szybko rośnie. Widać pierś bardzo Mu służy. ;-) Co do wyjścia – to drzwi zamontowane, teraz tylko trzeba podmurować schodki i już będzie gotowe.
Lunia – dziewczyny faktycznie powróciły do pracy i mają więcej obowiązków. A ja korzystam, że w pracy mam chwilkę na kawę to piszę do Was, bo w domu to już wcale nie da się. Gratuluję Ci takiej grzecznej Ninki
:-) Piotrek to różnie, ale ogólnie jest pogodnym dzieckiem, tyle tylko, że nie lubi być sam, jak tylko Go na chwilkę zostawię to ryczy jakby Go ktoś ze skóry obdzierał.
Izka, nie wszyscy mają takie grzeczne dzieci. Piotrek to jest istnym żywiołem i nie można Go samego zostawiać. Nawet jak leży bezpieczny i mogłabym coś porobić, to ostatnio zaczął tak ryczeć, że w całym domu Go słychac. No i ni jak nie ma czasu na nic, tylko zajmowanie się dzieckiem…

A co do mojego R, to też mógłby spokojnie cały dzień zajmować się Piotrusiem. Wszystko koło Niego zrobi, więc nie mam z tym problemów.
:-) Dzielny ojciec się trafił

Piotrek też poci się cały czas. Ostatnio w domu i na podwórko w samym bodziaku z krótkim rękawem chodzi. A dzisiaj jak wrócę do domu i nie będzie padało, to chyba rozłożę Mu kocyk przed domem i będzie się ćwiczył na ziemi. Zobaczymy jaka będzie reakcja.
Miłego dnia!!! :-);-)