izka_sz
listopadowa mamusia 2008
witam. we wtorekbylamu lekarza z dzieciakami isyn przeziebiony ale niejest tak zle malasprawdzal i powiedział ze idzie kilka zebow naraz gardło zdrowe przepisala cos na dobry sen bo miala z nim problemy. wczoraj podwieczor wiki dostała temperatury wiec pojechałam na ostrydyżur i sie okazało ze niby ma infekcje wirusowa i potwierdzenie ze ida zeby niby nie jest zle bo dostala witaminy syropy na goraczke i na gardło ale nocka była nieprzepana o 2 w nocy tem rozpalona płakała i wogole meczyłam sie z nia do 4 rano tem troche spadła az sie boje co bedziedalej bo padam na twarz az mi zal jej bo przez ta temp. robiła takie słodkie rzeczy wszystko całowała dawała buzi i tak była doprzytulania chciała chodzic ale ledwo na nozkach sie trzymała jak do jutra sie niepolepszy mam isc do rodzinnego po jakies inne leki typu antybiotyk oby nie . dowiedziałamsie od lekarza ze potej szczepionce niema zadnych złych obajwów i jest bezpieczna bo myslałam ze moze od niej ta temp bo niby po tygodnu moze wystapic tem.ok koncze i pozdrawiam.
na ale jeden dzień przerwy nie zaszkodzi;-) Czasami dobrze tak sobie w domu posiedzieć
choć ciesze się że od poniedziałku do pracy wracam

.
. Jak będę przy okazji u lekarza to zapytam. Może tak jak piszesz - nie ma co się martwić na zapas.....
. "Kończ Waść wstydu oszczędź", he he;-).