nik_i
Entuzjast(k)a
Hej:-)
Izka co u lekarza? Jestem w szoku że mała już tak ładnie mówi
oj u nas szybko nie będzie
Bartula tylko muczy i muma
. Hm a może Wiki uczulona na nabiał
Aga kochana to niema co tylko pogodzić się musisz... spadłaś kochana z piedestałka;-). Co do azs jakie kosmetyki stosujecie? U nas się świetnie sprawdza nivea sos- ta biała, a i 2 razy dziennie smaruję balsamem A-DERMA, niestetu na nóźce znów się "pumeks" robi więc kilka razy dziennie będzie traeba
szkoda że moje dziecię współpracować nie chce
. Mi to by się przydała taka pedantka... co do alergi to w nocy kataru brak (dostaje zyrtec) za to od południa leje się niemiłosiernie
. U Was były problemy z nabiałem?
Icedal no tak się mówi a jak będziesz jeździła to po miesiącu za nic nie oddasz... kochana daj znać kiedy egzamin!!! Pamiętaj o nas i zaglądaj jak znajdziesz chwilę
. Ale udała nam się zasypianie
Bartula od samego początku zasypia sam, wkładam do łóżeczka on staje na stopach i głowie (robi żuczka) pupa w górę i po 5min śpi
:-)
Hanuś no zapraszam:-) na kawę na foty... trzeba się do parku wybrać w plener zimowy
, co do siusiaka to widzisz z facetami tak już jest świat się wokół nich kręci od samego początku
;-) no ale powaznie napewno będzie dobrze dacie sobie radę
Ja też stawiam na jelitowkę u mnie się podobnie objawiła
Antila u nas z zabawami podobnie
jakaś mało kreatywna w tej kwesti jestem
wczoraj młody jeżdził na ręczniku ubaw miał po pachy
ale zazwyczaj mam problem... i też się cieszę że w żłobku się wyszaleje
... dziwna sprawa z tym żłobkiem
Kasiula i jak Ci poszło? co do równowagi to zapytaj lekarza przy okazji...
A ja potrzebuję pomocy za tydzień w piątek Bartuś ma w żłobku bal przebierańców i nie mam pomyslu na strój... babula podjeła się uszyć tylk o trzeba coś wymyśleć żeby nie było oklepane;-) Poproszę o pomysły!
Kaszel całkowicie odpuścił:-)
Jutro kontrola ale jestem dobrej myśli
Izka co u lekarza? Jestem w szoku że mała już tak ładnie mówi
oj u nas szybko nie będzie
Bartula tylko muczy i muma
. Hm a może Wiki uczulona na nabiał
Aga kochana to niema co tylko pogodzić się musisz... spadłaś kochana z piedestałka;-). Co do azs jakie kosmetyki stosujecie? U nas się świetnie sprawdza nivea sos- ta biała, a i 2 razy dziennie smaruję balsamem A-DERMA, niestetu na nóźce znów się "pumeks" robi więc kilka razy dziennie będzie traeba
szkoda że moje dziecię współpracować nie chce
. Mi to by się przydała taka pedantka... co do alergi to w nocy kataru brak (dostaje zyrtec) za to od południa leje się niemiłosiernie
. U Was były problemy z nabiałem?Icedal no tak się mówi a jak będziesz jeździła to po miesiącu za nic nie oddasz... kochana daj znać kiedy egzamin!!! Pamiętaj o nas i zaglądaj jak znajdziesz chwilę
. Ale udała nam się zasypianie
Bartula od samego początku zasypia sam, wkładam do łóżeczka on staje na stopach i głowie (robi żuczka) pupa w górę i po 5min śpi
:-)
Hanuś no zapraszam:-) na kawę na foty... trzeba się do parku wybrać w plener zimowy
, co do siusiaka to widzisz z facetami tak już jest świat się wokół nich kręci od samego początku
;-) no ale powaznie napewno będzie dobrze dacie sobie radę
Ja też stawiam na jelitowkę u mnie się podobnie objawiła
Antila u nas z zabawami podobnie
jakaś mało kreatywna w tej kwesti jestem
wczoraj młody jeżdził na ręczniku ubaw miał po pachy
ale zazwyczaj mam problem... i też się cieszę że w żłobku się wyszaleje
... dziwna sprawa z tym żłobkiem
Kasiula i jak Ci poszło? co do równowagi to zapytaj lekarza przy okazji...
A ja potrzebuję pomocy za tydzień w piątek Bartuś ma w żłobku bal przebierańców i nie mam pomyslu na strój... babula podjeła się uszyć tylk o trzeba coś wymyśleć żeby nie było oklepane;-) Poproszę o pomysły!
Kaszel całkowicie odpuścił:-)

Jutro kontrola ale jestem dobrej myśli