reklama

Listopad 2009

reklama
Fajne miejsce ;-)
Ja nie moge narzekac na opieke podczas porodu, polozna byla bardzo mila, zapytala czy zgadzam sie na naciecie- dala znieczulenie, czulam sie bezpiecznie - moze to zasluga mojego N. Szpital w ktorym rodzilam do najlepszych nie nalezy ale nie mam zlych wspomnien. Nie zdecydowalabym sie chyba na porod poza szpitalem, zawsze w razie czegos tffu tffu jestem na miejscu ;-)

TERAZ Idealna torba dla mamy- teraz w tvn!!
i co? było cos ciekawego o tych torbach?
Ja zabrałam dzieciaki do dziadków życzeniami i przegapiłam...
Przcowiet 2 dni - 4 babcie i 2 dziadków do odwiedzenia :sorry2:

off topic: mojej Eli rusza się pierwszy ząbek, juz przelicza ile od wróżki zębuszki dostanie i co za to kupi :-D:-D hehe

Ooo to juz sie martwic przestaje. Kazdy mi mowi ze Julce powinny zeby wypadac, ale widac ze nie powinny :-)

na pewno nie mało...
fajne miejsce ale nie dla mnie, u mnie się bez leków nie obejdzie. A nawet gdybym mogła rodzić poza szpitalem to teraz to nie wiem czy bym się zdecydowała rodzić bez mojej położnej z którą rodziłam 2 razy :-) normalnie chyba za mocno się z nią zżylam :-) ostatnio M. powiedziałam, ze nawet jak do 3 dziecka otworzą porodówkę u nas to i tak jedziemy do Iwony :-)

Ale tak w ogóle to uważam za fajny pomysł. Po co to rodzić w spzitalu? Jakby poród to choroba była..

A ile placilas swojej poloznej jak mozna wiedziec?

i co? było cos ciekawego o tych torbach?
Ja zabrałam dzieciaki do dziadków życzeniami i przegapiłam...
Przcowiet 2 dni - 4 babcie i 2 dziadków do odwiedzenia :sorry2:

U nas tez - 2 dziadkow, 2 babcie i prababcia z pradziadkiem.

Stała się rzecz niesłychana - nasz dom, nie jest już wyłącznie polskim domem(...)
Oficjalnie od dziś mieszka z nami Irlandka :shocked2: - nasza rodzona córka :cool2:
NARESZCIE przyszedł paszport (irlandzki) dla Soni :tak: I dobrze, bo bilety juz dawno kupione no i gdyby jej nie dali tego paszportu to dopiero byłby klops.. :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry