reklama

Listopad 2009

reklama
ja tam jestem od rana.
I naprawdę nie wiem kobietki o co chodzi, bo już mi głupio, bo tylko widzę jak wchodzicie i wychodzicie. Zanim się z wami przywitam to już Was nie ma.
Ja teraz bardzo proszę o szczerą odpowiedź... jest jakiś problem? Zostałam persona non grata?

ja tam jestem od rana.
I naprawdę nie wiem kobietki o co chodzi, bo już mi głupio, bo tylko widzę jak wchodzicie i wychodzicie. Zanim się z wami przywitam to już Was nie ma.
Ja teraz bardzo proszę o szczerą odpowiedź... jest jakiś problem? Zostałam persona non grata?
ahhaahahha :-D Ty to masz pomysły... naprawdę...:-D

A ja się wkrecam w filmiki:-)
YouTube - Kanał użytkownika MaryWroc

400zł ale generalnie jest co łaska. Jak ktoś nie ma kasy to też się może z nią umówić.Wystarczy podziękować.

To szczescie trafic na taka polozna :-)

ja tam jestem od rana.

:-D:-D:-D

Mary Jak Ci sie udalo to nakrecic? I musze Ci podziekowac, bo dzieki Tobie przypomnialam sobie o takiej funkcji aparatu jak kamera :-D I dzis juz mam kilka fajnych filmikow. A powiedz mi, a tym you tubie moze kazdy na swiecie wejsc i podpatrzec? Jesli tak to to mi nie bardzo pasuje :baffled:

Jak taka zalatana to i tak dziwne ze sie zdecydowala po 19 latach na malenstwo :blink:teraz pewnie musiala przystopowac i zajac sie dzieciatkiem

Ona myslala ze to menopauza :szok::-D kupilam jej test, kazalam zrobic i wyszedl pozytywny :-D radosc przeogromna bo kiedys niby sie starali i nie zachodzila wiec mysleli ze juz im nie bedzie dane miec dziecko. A jednak :-D

Iza a nie myslisz ze pozniej dzieci beda miały gorzej? np biorąc slub? ani chrztu ani komunii ani bierzmowania?

a i jak Twoj synek ma na imie? bo tylko mężczyzna masz w suwaku :)

Zawsze moga przyjac te sakramenty pozniej.

U nas dzień pt spiocha.. Pogoda nei zachęca do nadmiernej aktywności a mamusia z tatusiem porządzili wczoraj :sorry2:
Tak jakoś zasiedlismy razem na kanapie, zaczeli rozmawiać, drinkowac, wspominać, planowac, - jakoś tak naprawde miło sie zrobiło - jak już nie pamietam kiedy...:sorry2:
No i zastała nas 2:30 zanim poszlismy spac :shocked2::-p
Mała o 4:00 na jedzenie się budzi... Ł do pracy...
Ja nie wiem co nam do łba strzeliło.. ?:confused:
A dziś padamy na pysk... :dry:

Podziwiam :tak:

A tak szczerze to nie odwazylabym sie na drinkowanie majac takiego maluszka w domu. Roznie bywa, a przytomnosc umyslu jest bardzo wazna :tak: Jak chcemy sobie nawet jednego drinka wypic to zawsze Julke odsylamy na noc do dziadkow. Teraz juz niestety nawet tego nie zrobimy, bo nikt mi Joasi nie wezmie ;-) A poza tym u nas panuje zasada ze alkoholu dzieci w domu nie zobacza.

reklama
czat jednak całkiem nie dla mnie :-( ja na bb dużo jestem, ale z doskoku... ciągle w ruchu, ciągle coś robię w domu. I co jakiś czas podskakuję, coś nabazgram, ale w połowie słowa nawet przerwać mogę bez straty watku..A na czacie siedzieć w miejscu trzeba, ja tak nie mogę :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry