reklama

Listopad 2009

reklama
Ja mam podobnie - kiedy tylko malec zasypia ja staram sie chwile po nim klasc spac :-) bo nigdy nie wiadomo ile snu przede mna wiec lepiej wykorzystac kazda nadajaca sie ku temu okazje ;-)

dziewczyny mam pytanie ile razy mniej wiecej kładziecie Wasze pociechy na brzuszku i czy sa jakies pory po których nie wolno....

moja zaczęła spać na brzuszku, włąściwie prawie wszystkie drzemki dzienne są na brzuszku :-) ważne, żeby poprawić dziecku zawsze nóżki, żeby robiły prawidłową żabkę, wtedy takie spanie jest zbawienne dla bioderek :tak:
w nocy śpi na pleckach, bo boję się jednak tak bez nadzoru na brzuszku zostawić..

moja zaczęła spać na brzuszku, włąściwie prawie wszystkie drzemki dzienne są na brzuszku :-) ważne, żeby poprawić dziecku zawsze nóżki, żeby robiły prawidłową żabkę, wtedy takie spanie jest zbawienne dla bioderek :tak:
w nocy śpi na pleckach, bo boję się jednak tak bez nadzoru na brzuszku zostawić..

moj Ignaś tez uwielbia na brzuszku spac:-D i masuje mu plecki wtedy:-D

Michasia zczęło intteresować leżenie na brzuszku, bo do tej pory od razu się darł. Kładę go kilka razy w ciągu dnia, na dosłownie kilka minutek 2-3, bo bardzo szybko się męczy i od razu irytuje. Z czasem na pewno polubi i zacznie więcej tak spędzać czasu. Na razie nie chcę go do niczego przymuszać żeby sie nie zraził

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry