reklama

Listopad 2009

ty się smiejesz, a ja naprawdę pól dnia żyję w stresie :sorry2:
filmik słodziutki :-)tzn gwiazda słodziutka
kilolek
Nie mam pytań do ciebie... :-D

mary - przeziębiłaś dziecko dla roli? :-D
Nooo, jak za pługiem szłam to ją na plecach niosłam i ją przewiało :rofl:

:-D:-D:-D

Mary Jak Ci sie udalo to nakrecic? I musze Ci podziekowac, bo dzieki Tobie przypomnialam sobie o takiej funkcji aparatu jak kamera :-D I dzis juz mam kilka fajnych filmikow. A powiedz mi, a tym you tubie moze kazdy na swiecie wejsc i podpatrzec? Jesli tak to to mi nie bardzo pasuje :baffled:

Może wejść każdy kto wpisze w wyszukiwarke na youtubie twoj login albo tytuł Filmu albo będzie miał po prostu linka.
Ale musze jeszcze sprawdzić czy tam nie ma gdzieś ustawień prywatności :blink:
A nakręciłam przy okazji :-) Po prostu ja kręciłam bo dużo wcześniej gadała, uśmiechała sie i machała :-) Ja coś czuję że coraz częściej ta kamera będzie szła w ruch :tak:

reklama
czat jednak całkiem nie dla mnie :-( ja na bb dużo jestem, ale z doskoku... ciągle w ruchu, ciągle coś robię w domu. I co jakiś czas podskakuję, coś nabazgram, ale w połowie słowa nawet przerwać mogę bez straty watku..A na czacie siedzieć w miejscu trzeba, ja tak nie mogę :baffled:
Dokładnie tak jak u mnie :tak:
Zdecydowanie wolę forum z tych samych powodów :tak:

To szczescie trafic na taka polozna :-)

:-D:-D:-D

Mary Jak Ci sie udalo to nakrecic? I musze Ci podziekowac, bo dzieki Tobie przypomnialam sobie o takiej funkcji aparatu jak kamera :-D I dzis juz mam kilka fajnych filmikow. A powiedz mi, a tym you tubie moze kazdy na swiecie wejsc i podpatrzec? Jesli tak to to mi nie bardzo pasuje :baffled:

mmozna zaznaczyc i nikt nie wejdzie zobaczyc i nei znajdzie na wyszukiwarce warto wrzucic zablokowac a komus pokazac zawsze mozna na chwile odblokowac :)
ja tez sie wciagnelam w krecenie hehehe
a tak pozatym

dobranoc :zawstydzona/y:
ach ten chat:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i kto by pomyslal ze my mamy malutkie dzieci :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry