Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Illlllleeee??No dziś to mróz definitywnie nas uziemił w domku (-11) jak długo jeszcze.
Rozpaliłam sobie ogień w kominku na poprawę nstroju

i takim sposobem w zamrażarce już cały arsenał na kolejny raz się mrozi. Czułąm się dziwnie, jak pies zerwany ze smyczy
Zdołał powiedzieć : Podziwiam!!!! i zasnął

to ja chodze spac zazwyczaj kolo 1 w nocy bo jak Olaf usnie to chce miec troche czasu w ciszy dla siebie![]()
ja idę spac niedlugo po Malwinie.dzień dobry![]()
Wczoraj byłam poza domem niemal 13 godzin.Trzeba było trochę poświęcić się nauce. Nie zdążyłam małęmu na cały dzień mleka odciągnąć więc M dokarmiał małego Bebilonem i na szczęście wciągał. Ja pomiędzy kolejnymi zaliczeniami myk do łazienki i laktator w ruchi takim sposobem w zamrażarce już cały arsenał na kolejny raz się mrozi. Czułąm się dziwnie, jak pies zerwany ze smyczy
Nie mogę narzekać na M jezeli chodzi o pomoc przy małym, trudno to nawet nazywać pomocą, bo obowiązki są podzielone na dwoje. Pierwszy raz został z małym sam na tak długo.Jak wróciłam w jego oczach pojawiła się ulgaZdołał powiedzieć : Podziwiam!!!! i zasnął
Polecam taką terapię dla panów![]()

biedny M 
i dzieki temu na filmie prawie nic nie widac, za to slychac nawijanie Joasi. I teraz nie wiem co z tym zrobic 
.Jak wróciłam w jego oczach pojawiła się ulgaZdołał powiedzieć : Podziwiam!!!! i zasnął
Polecam taką terapię dla panów![]()
no ale nie przerwę laktacji tylko po to, żeby udowodnić, że tak nie jest