reklama

Listopad 2009

tomek i przyjaciele ma 60 lat ma prawo byc dziwne :D

edit: pierwsze odcinki, te nnastarsze sa najlepsze, tylko tam jedyne co sie rusza to lokomotywy a reszta obrazow, ludzie itd sa nieruchome

reklama
Czesc dziewczyny

Kompletnie nie mam czasu na bb :( a listopad nie czytany od dawna, jedynie przedwczoraj troszkę :(

Przez ostatni tydzien Oli prawie wcale nie oglądał tv i dziś włączylam domisie Olinkowi przed chwilką i mam okropne wyrzuty sumienia :( W sumie nie upominał sie wcale a wcale ale ja głupia matka na net weszlam i chcialam miec chwilę ;/ a przede wszytskim chcialam zeby zrobil siku bo od ponad godziny biega z goła pupką, zjadł mega flaszkę i ciąga sie za siusiaka a jak go bajką nie zaciekawię to nie posiedzi na nocniku :( teraz siedział 3 minutki i nic nie zrobił, a jak założę pampka nasika tak ze bedzie do wymiany :)
ale zaraz go zabieram na spacer bo dopiero co przestało lac, mówię nie telewizji :) - oszalalam :)

Dzis przeszukuję drugą stronę na allegro z ofertami noclegów w krynicy, niby juz mam cos na oku, ale jeszcze dwie stronki mi zostały. Muszę poczekac az Oli zasnie i skupię się wtedy tylko na tym. Wjeżdzamy do Krynicy juz chyba na 100% w sierpniu.

LASKI W ŻYCIU SIĘ TAK NIE WYSPAŁAM!!!

Po tym co już opisałam wczoraj była tylko jedna pobudka w nocy, chyba o 3 na wodę, łącznie przez noc wypiła ok. 200ml wody, na karmienie o 4 rano wcale sie nie obudziła więc nie dostała, wstała o 7 uchachana ale tylko dlatego że mama ją obudziła, bo ratowała dobytek przed zalaniem.

Tak sie nachwalilam pogody a lało dziś jak z cebra. Mam nadzieję że z moją trawą na balkonie nic się nie stanie. Na szczęscie miałam auto od dziadków:tak:

Hej dziewczynki:-)
Ja dzisiaj u rodziców z małą, bo po południu jedziemy z moim na to połówkowe i mała zostanie z dziadkami..już przydreptuję z miejsca na miejsce i nie mogę się doczekać..rano byłam w laboratorium zbadać morfologię i siuśki - na przyszłą wizytę u mojej ginki w przyszłym tygodniu..

Dziunka, to gratulacje dla Asieńki, dzielna kobitka z niej, oby kolejne dni (właściwie noce) były podobne..
Martolinka, my też wolimy Stacyjkowo - weselsza bajka, bo Tomek jest jakiś dziwny..:-D
Czyli dzisiaj nad morzem burze i deszcze, a na Śląsku upały..normalnie nie ma czym oddychać u nas..
Anawawka i Kilolku - zazdroszczę rozmiarów;-)..ja miałam chwilkę przy Marysi 80C, a tak, to mam 80B..teraz znów troszeczkę urosły- ale ciupineczkę..

Dziunka - brawo dla Asi!!!
Maxwell - mam nadzieję, że po połówkowym zdasz relację i pokażesz malucha ;-) Burze w wwce były a teraz słonko do upieczenia nas...
Biustu mogłabyś zazdrościć, gdyby nie robił świstu przy zdejmowaniu uprzęży :-D a tak tylko uprzęż go trzyma w ryzach ;-)

Uuuuuu u nas idzie burza.........zapowiada sie dość groźnie........ ciekawe ciekawe. A niech pada i tak z Marcelkiem siedzimy w domu a bynajmniej przez ten wiatr jest czym oddychać....

reklama
znowu pada . Byliśmy na zakupach , w bibliotece , teraz robie obiadek a mały padł:tak:
u mnie 75 B a było już 80 D , ale to za czasów karmienia.. teraz zostały zwisy pomarszczone

Maxweel czekamy na wiesci z połówkowego !!!!!!!! koniecznie daj znac:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry