reklama

Listopad 2009

Dziunka super!!!! Ja myślę, że jak Asia odstawi nocne karmienie to będziemogła normalnie jeść w dzień tzn bez pączków :)

Ula to widzę, że żyjesz tylko urlopem no i dobrze. Odpieluchowujesz Olinka?Trzymam kciuki

Maxweel za wasze badania też

Martolinka ja tego Tomka grrrrrrr nie oglądam jakiś dziwny no Paweł też zanim nie przepada hihihih

Pawla dobre 30 min usypiałam dzisiaj, ale chciał iść do dzieci :(( padl po 12
Jutro wraca tata w końcu :)

reklama
dziunka dzielna Asia:tak: dacie rade dziewczyny, powodzenia ;)
maxwell daj znac po wizycie ;) a moze sie dzisiaj okaze, ze jednak chlopak?!:-)

u nas dzisiaj piekna pogoda:tak: sloneczko swieci na calego, jak na razie piekne lato w UK:-)
ale nie zapeszac bo jeszcze moze pozniej padac tygodniami.
Mlody zasnal przed chwila w 3 minuty, starszy tez spi, mam Go na obiad budzic i juz ma zapowiedziane, ze pozniej bierze Kubusia na spacer na conajmniej dwie godziny:-D
ja mam zamiar sprzatac

a widzicie mi się własnnie podoba dlatego, że taki dziwny, tzn na poczatku nie bardzo mi podchodzila ale Kuba za nim szalal, a odcinki 5-10 min wiec pasowąłao, bo"tanim" kosztem bajka byla zaliczona ale potem się do niego przekonałam właśnie dlatego, ze się mało ruszalo, nie ma takiej inwazji na zmysły, wszystko spokojnie, obrazy się za szybko nie zmieniają, trochę jak pokaz slajdów z czytaniem

Dziunka, przepraszam, nie doczytałam jakos, jak w nocy było? Myślałam o Was co się przebudziałam. Jak sobie poradzilyscie?
JUŻ DOCZYTAŁAM! oby tak dalej :D

Ostatnia edycja:
Witamy ja na szybko mąż na urlopie od dziś to 2 razy więcej roboty ;) U nas od rana ok. była straszna burza teraz duchota i pewnie znowu coś nadejdzie. Jaśo śpi u babci a ja robie obiad, ale uzależnienie silniejsze. Jasiek przez tą duchote słabo spał w nocy, a teraz tatko hałasuje na dworze bo wymieniamy płot, a on śpi jak suseł.

Biust kochane moje fistaszki w dzisiejszym wydaniu to 70 B no czasem C.

DZIUNKA brawo dla Asi.

Przede wszystkim świetny reportaż. Dawno nie czytałam dobrego tekstu dziennikarskiego.
Myślę , ze tu mogłyby wypowiedzieć sie dziewczyny z krajów skandynawskich. Jestem w szoku wieloma faktami np. rodzic= opiekun? CZy na pewno? Ciekawe , czy teraz dziecku grozi powrot do No? Chyba nie , skoro jest obywatelka Polski?

chyba nie
mnie zszokowąlo to, ze dziecku nie wolno płakać, wlaściwie nie wolno ludziom wyrażac emocji, najlepiej je dusić w sobie, a przeciez to nie jest zdrowe dla nikogo. Gdybym ja miała tak dzwonić do opieki na akżde płaczące dziecko to by mi musieli do rachunku dokładać. Moze u nas bardziej placzliwe dzieci, bo moje osobiste to ryczy o wszystko, o pogodę tez. Pewno źle wychowany :/

Ilona pewnie co kraj to obyczaj. U nas z kolei częśto na los dzieci odpowiednie służby są obojętne . A w NO wnioskując z tego artykułu nadgorliwość jest krzywdą dla dzieci

Mam ostatnio pecha... wrrr... w nocy do miski , która stała na balkonie napadało dużo wody. Wystawiłaam dziś pranie żeby doschło , wyszłam z Antkiem na balkon i zaczelam zbierac suche rzeczy. Ani sie obejrzałam az mój madry syn przechylił te ciezko miske i cała woda poleciała w dół 10 pieter. Nie mineło 5 minut i juz pukała sasiadka z dołu z awantura , ze jej pranie jest zalane z balkonem włacznie. Grzecznie ja przeprosiłam i powiedziałam , ze moge jej wyprac to co zmokło a balkon zetrzec.. a ta swoje ... Obróciła się na pięcie i poszła

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta wspolczuję :) było zaproponować pomoc Antka przy robieniu jej prania, bo przeciez maluch wylał :) ciekawe jaką mialaby minę :)

Mi Olis jeszcze spi, rano lałooo, potem pięknie prazyło, a teraz leje znowu.

Ja oczy wypatruję na necie szukając ofert. I powiem ze są :) od sierpnia konca lipca :) Ceny...kiedy to było ze placiłam po 30-40 zł za dobę, juz 2 lata nie bylismy nad naszym morzem. Teraz od 150 w zwyż ;/ Zastanawia mnie jedno msc gdzie wlansie jest za 140 zł super pokoj to jakis hotel, zdjęcia cudne ale piszą ze w cenrum krynicy (ludzie prywatni po tyle mają pokoje) wiec pewnie jakis haczyk jest ;/ Najgorsze jest to ze w Krynicy nie bylam nigdy i nie mam wizualizacji miasta, co gdzie itd. Boję się na odludzie trafic ;/ mam juz parę ofert teraz tylko przebrac i wybrac, a ja taka niezdecydowana jestem.
Jednak bede chyba za mniejszym lokalem z placykiem zabaw dla malego :)

reklama
łoo matko od 150 wzwyż? to chyba jakies pensjonaty? Ula wiesz Krynica jest mała i nie wyobrazam soebie wyladowac tam na odludziu. Zbajdz mape Krynicy w necie , wpisz ulice danegop miejsca i sama zobaczysz ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry