reklama

Listopad 2009

martolinka co za sasiadka:wściekła/y: jeju to tylko dziecko, nie mozna tego zrozumiec?!
Ok, zdenerwowala sie, moze chciala, zeby jej cos szybko wyschlo:-D rozumiem, ale przeciez przeprosilas, malo tego zaproponowalas ze wypierzesz :tak:
a dobry masz z Nia kontakt??
dziunka oj, szkoda ze Cie zwolnili:-( ale glowa do gory:tak: nie zalamuj sie czasem ;)
a Asia niezle ultimatum Ci postawila :-D ale te dzieci sa cwane:-)
maxwell ciesze sie, ze wszystko w porzadku ;) a jak druga corcia bedzie miala na imie?:-)

ja siedze sama, jak zwykle wieczorami ale maz wraca juz kolo 24 z pracy:tak:
przed chwila sie umowilam na jutro do fryzjera, taki impuls, ze chce wlosy zafarbowac:-D ponad dwa lata juz nie farbowalam, mam juz swoj kolor, ktory jest ok ale tak mnie jakos natknelo, ze chce cos zmienic.
Maz zaluje strasznie, jak zadzownilam do Niego czy mnie zawiezie to sie zalamal:-D
"taki ladne wlosy, oj szkoda", ale pozniej dodal, ze czasami trzeba zrozumiec kobiete:-D

reklama
Hehe, z Antka niezły agent:rofl2:

Ja zostałam bez pracy od 1.08 więc i Asia do żłobka nie pójdzie nad czym cholernie ubolewam.
A bez pracy bo szefowa wykorzystała fakt że miałam operację. Wyszło na to że prosto z sali operacyjnej powinnam trafic za biurko:angry: Jestem rozżalona, wściekła, czuję się na maksa oszukana.......................
nosz kurna co za babsko!!! a moze tak?
Dobrze,z e chociaz A. się zachaczył

Witam się wieczornie, ja tak tylko na chwilkę..
Właśnie przyjechaliśmy od moich rodziców, mała nakarmiona i położona, więc mam luzik..
A więc tak, byliśmy na tych badaniach prenatalnych. Badanie było dzięki temu poronieniu za darmo, ale niestety, nie w 3D
unhappy.gif
No nic, trudno, ale i tak w sumie fajnie wszystko było widać..Miałam ekranik przed sobą i to co o pokazywał, ja także widziałam bez skrzywiania głowy..Dzidzia w całości, zdrowa, wszystkie narządy ok..masa to już 316 g;-) No i na bank potwierdzona dziewczynka
biggrin.gif
W sumie i dobrze.. jutro dam mojemu, żeby zeskanował fotkę z tego badania..
Ok, uciekam, buziaki kochane i do jutra;-)
super wieści!

Mam ostatnio pecha... wrrr... w nocy do miski , która stała na balkonie napadało dużo wody. Wystawiłaam dziś pranie żeby doschło , wyszłam z Antkiem na balkon i zaczelam zbierac suche rzeczy. Ani sie obejrzałam az mój madry syn przechylił te ciezko miske i cała woda poleciała w dół 10 pieter. Nie mineło 5 minut i juz pukała sasiadka z dołu z awantura , ze jej pranie jest zalane z balkonem włacznie. Grzecznie ja przeprosiłam i powiedziałam , ze moge jej wyprac to co zmokło a balkon zetrzec.. a ta swoje ... Obróciła się na pięcie i poszła

Martolinka
... albo sąsiadka miała okres, albo jest dziwna. Nie przejmuj się, nie ma sensu.

Ja zostałam bez pracy od 1.08 więc i Asia do żłobka nie pójdzie nad czym cholernie ubolewam.
A bez pracy bo szefowa wykorzystała fakt że miałam operację. Wyszło na to że prosto z sali operacyjnej powinnam trafic za biurko:angry: Jestem rozżalona, wściekła, czuję się na maksa oszukana.......................

Dziunka
- dopiero doczytałam.
Kurcze, przykro mi, to wyjątkowe cholerstwo ze strony Twojej szefowej. Ja nigdy nie spotkałam się z takim wrednym zachowaniem ze strony pracodawcy, ale cóż... widać niestety ludzie nie mają żadnych oporów.
Będziesz teraz szukać pracy ?

O rany, my po usypianiu.. Z 1,5 godziny trwało :)

Kupiłą dziś Ali w Leclercu ksiażkę "Tomek i Samolot" o taką: Tomek i przyjaciele. Tomek i samolot - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl.
I jakoś tak nie spojrzałam na cenę, bo nie sadziląm, ze cena ksiażki może mnie zaskoczyć...
Przy kasie jakiś taki duży rachunek mi wyszedł, no ale trudno. Po drodze do domu patrzę, a ta książka 54 zł !!!:szok: Malo tego, odkleiłam cenę, żeby M zawalu nie dostał. On w domu ogląda, a tam w rogu nadrukowana cena: 74,90 !!!:szok::szok::szok:

Matko kochana... To w sumie powinnam sie ciesyć ze tylko 54 zł :baffled:. Oddałabym ale Alicja już ją czyta...

Dziunka u mnie w liceum był taki zwyczaj, ze na dzień wagarowicza przynosiliśmy 1-2 filmy i oglądaliśmy w klasach. Nauczyciele stwierdzili, ze to lepsze niż wagary. No i raz dziewczyny przyniosły dwa fimy "Ace Ventura zew natury" i "Trujący Bluszcz". Oglądała z nami matematyczka...

Najpierw płonęła z zażenowania jak Ace Ventura wymiotował ptaszkom do gniazda , żeby miały co jeść...

A potem nerwowo waliła kluczami w ławkę jak jakiś kość bzykła laskę na masce samochodu w "Trujacym Bluszczu" :))))).

Ksiazką mnie zszokowalas:szok: chociaż daj link żebym sobie na takie cudo popatrzyła:-D bura od męża była?
co do filmu hehehehe.

martolinka co za sasiadka:wściekła/y: jeju to tylko dziecko, nie mozna tego zrozumiec?!
Ok, zdenerwowala sie, moze chciala, zeby jej cos szybko wyschlo:-D rozumiem, ale przeciez przeprosilas, malo tego zaproponowalas ze wypierzesz :tak:
a dobry masz z Nia kontakt??
dziunka oj, szkoda ze Cie zwolnili:-( ale glowa do gory:tak: nie zalamuj sie czasem ;)
a Asia niezle ultimatum Ci postawila :-D ale te dzieci sa cwane:-)
maxwell ciesze sie, ze wszystko w porzadku ;) a jak druga corcia bedzie miala na imie?:-)

ja siedze sama, jak zwykle wieczorami ale maz wraca juz kolo 24 z pracy:tak:
przed chwila sie umowilam na jutro do fryzjera, taki impuls, ze chce wlosy zafarbowac:-D ponad dwa lata juz nie farbowalam, mam juz swoj kolor, ktory jest ok ale tak mnie jakos natknelo, ze chce cos zmienic.
Maz zaluje strasznie, jak zadzownilam do Niego czy mnie zawiezie to sie zalamal:-D
"taki ladne wlosy, oj szkoda", ale pozniej dodal, ze czasami trzeba zrozumiec kobiete:-D

Też się umówiłam do fryzjera ale na środę bo odrosty mam już spore, nie mogę na siebie patrzec....

Z tą pracą to trochę skomplikowana sprawa i nie mogę pisac na forum ,ale dostałam ultimatum. ALbo przychodzę na 10 dni w miesiącu - tylko to co zarobię wydam na opiekę nad Asią albo siedzę w domu na wychowawczym. No to siedzę. ZUsu nie chce płacic i szuka oszczędności w ludziach a nie np. w sobie:wściekła/y:

edit. a teraz macie dowód że mam nie po kolei w glowie - Agrafka dała link co widzę doskonale i proszę ją żeby dała:szok:

edit2 zapomniałam napisac ze wczoraj szukając pomocy w necie na temat odstawiania od butli nocnej znalazłam MULTUM postów mam, które oduczają jedzenia w nocy już np. 3 - miesięczniaki:szok:
A drugi szok jak kumpela z pracy opowiadała o sąsiadce (nadzianej jak cholera zresztą, choc nie wiem czy to ma znaczenie). Wchodzi do ich domu a tam BUCH gorącem. Oni mają 6 latka i 7 latkę oraz roczne bliźniaki i palą w piecu zeby było ciepło w domu nawet jak na dworzu jest 30 stopni. Nie dośc tego bliźniaki miały tak odparzone tyłki że krew się lała i body do połowy w krwi i jak jej zwróciła uwagę to ta że są pod ścislą kontrolą lekarza....

Ostatnia edycja:
Polaa w zasadzie tylko z sasiadka z mieszkania obok mam dobry kontakt , a tak to kazdy sobie. Rozumiem , ze mogla sie wkurzyc , ale jak juz wyjaśniłam co i jak mogła się opamietac , ach te baby;-)
Polaa a jaki chcesz kolorek?
Agrafka cena ksiazki mnie powaliła...

witam sie i ja :)))
bylismy dzisiaj z pawlem i moim bratem na zakupach. Pawlowi udalo mi sie kupic farby do malowania palcami bedziemy malowac w sobote z tata :). Mój braciszek kupił mi sukkienkę oczywiscie letnia i prawie mi gacie widac hihihi (troche przesadzam) ale fajna, moze byc nawet jako tunikka. Poza tym kkosmetyi,jedzenie i 200 zl poszlo aż żal......
Dziunka to teraz na wychowawczym takk??? co za baba
Martolinka ale Antek udany :))) czasami mu sie uda, szkoda że sąsiadka nie stala na tym balkonie
Ula 150 za dobe bym nie dala o nie :((((

Agrafka cena ksiazki mnie powaliła...
ja jeszcze ciągle jestem w szoku :). aż muszę tę książkę poważnie pooglądać, może coś w niej żyje ?
Masakra.

No, od jutra pakowanie :). Wieczorem przyjeżdża moja siostra ze "szwagrem", nocują i rano w sobotę jadą do Gdańska. A my wyjedziemy w sobotę ok 18.00 - mam nadzieję, że pościelą nam łóżko :)

Jutro rano muszę jeszcze zawieźć Ali kupę do badania i przy okazji pewnie zahaczę o lekarza, bo wysypka ciągle jest... Nie wiem czy mogę ją na słońce wystawiać :/

Marta wspolczuję :)
Ja oczy wypatruję na necie szukając ofert. I powiem ze są :) od sierpnia konca lipca :) Ceny...kiedy to było ze placiłam po 30-40 zł za dobę, juz 2 lata nie bylismy nad naszym morzem. Teraz od 150 w zwyż ;/ Zastanawia mnie jedno msc gdzie wlansie jest za 140 zł super pokoj to jakis hotel, zdjęcia cudne ale piszą ze w cenrum krynicy (ludzie prywatni po tyle mają pokoje) wiec pewnie jakis haczyk jest ;/ Najgorsze jest to ze w Krynicy nie bylam nigdy i nie mam wizualizacji miasta, co gdzie itd. Boję się na odludzie trafic ;/ mam juz parę ofert teraz tylko przebrac i wybrac, a ja taka niezdecydowana jestem.
Jednak bede chyba za mniejszym lokalem z placykiem zabaw dla malego :)

Ula my w Stegnie w sierpniu mieliśmy chyba pokój za 80zł ale standard lata 70-te :). Lepsze kwatery rzeczywiscie startują od 150 zł. Fakt ze teraz mamy już inne wymagania, np. musi być przyzwoita łązienka w pokoju.

A co do hotelu to pamiętaj, że w hotelu jest o tyle gorzej (moim zdaniem), ze nie ma kuchni.. My już teraz szukamy raczej kwater z kuchnią bo z dzieckiem tak jednak wygodniej zjeść śniadanie i kolację, obiadowo też - jesz w knajpie kiedy chcesz, a jak nie chcesz to można coś upichcić, albo chociaż dla dziecka przygotować.

O właśnie , a ja jutro łapię siki do cud - pojemniczka....jak nie urok to sraczka.... za przeproszeniem oczywiście;-)

LASKI JAKI WSTYD!

Zaczepił mnie dzisiaj TAK MEGA ZARĄBIŚCIE PRZYSTOJNY ANGLIK że o mały włos nie rozpłynęłam się na samo "sorry";-)i pyta się, po ang oczywiście, gdzie znajdzie stację benzynową i ja wszystko rozumiałam, słowo w słowo i nawet wiedziałam co odpowiedziec i chyba ten jego urok...spaliłam buraka i śmiac się zaczęłam i zatkało kompletnie, na migi pokazałam i poszłam. A on jeszcze na koniec cudne "dzękuję":-D dobrze że z Julką byłam i było dużo aut w koło bo bym go chyba zgwalciła:zawstydzona/y::-D

reklama
Ja jak jestem na wczasach to staram sie żeby spać w przyzwoitych warunkach i mieć dostęp do kuchni. Raczej traktuje takie miejsca jak baze noclegowa;-)
Agrafka to juz sie ciesze na spotkanie :-D
etna to pokazesz te swoje zgrabne nózki . Jupppi:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry