reklama

Listopad 2009

Martolinka też wymyśliłaś, moje nogi :))) kkto by chciał je oglądać

Już mi się nudzi bez tego mojego meza jakkos dlugo go nie ma :((((

Na pocieszenie kupilam sobie krem nawilżający do stop "Scholla" hihihihihihihi, ale poszalałam

Wiecie noc na 150 albo dwie to jeszcze bym może się skusila, ale 2 tygodnie za 150zł hmmmmm :)
no chyba, że w jakimś ciekawym zagraniczynym miejscu

reklama
martolinka ja sama nie wiem jaki kolorek:no::-D
po prostu chce cos zmienic, mysle ze fryzjerka mi doradzi:tak:
ja farbowalam wczesniej wlosy (ponad dwa lata temu) to byly czarne jak wegiel:tak:
teraz marzy mi sie w sumie rudy ale nie wiem czy by mi pasowal:-(
moze czarny z czerwonym?!:-) zobaczymy jutro ;)

etna musisz pokazac te swoje nogi:tak: bo z tego co pisze martolinka musza byc zgrabne;-)

dziunka rozbawilas mnie z tym anglikiem:-D dobrze, ze Julia byla jednak z Toba hehe;-)

moj maz naprawde nie moze przebolec, ze chce wlosy farbowac:szok:
pisal mi teraz smska: " Kochanie czy to konieczne? Nie widzialem ladniejszego koloru niz Twoje wlosy":szok::-D rozbawil mnie ;)
chociaz fryzjerka mi ktoregos razu powiedziala, ze mam jak farbowane:tak:
ale ja chce inne!!!

moj maz naprawde nie moze przebolec, ze chce wlosy farbowac:szok:
pisal mi teraz smska: " Kochanie czy to konieczne? Nie widzialem ladniejszego koloru niz Twoje wlosy":szok::-D rozbawil mnie ;)
chociaz fryzjerka mi ktoregos razu powiedziala, ze mam jak farbowane:tak:
ale ja chce inne!!!
oooooohhhhhhhh ah ten twój mąż! mój to nawet nie zwraca uwagi jak ufarbuje (fakt, ze nie zmieniam jakos radykalnie koloru) czy obetnę

.
etna musisz pokazac te swoje nogi:tak: bo z tego co pisze martolinka musza byc zgrabne;-)

Wy tam nie wierzcie we wszystko co Martolinka pisze, czasami same bzdury, typu ja i moje piekne dlugie i zgrabne nogi przy wzroscie 162 w kapeluszu

Dziunka ale ona zdziera i to z kolezanki ojjjjjjj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry