reklama

Listopad 2009

reklama
a mój wstał o 9 i od godziny juz spi :tak:

AZA oj ale sie przytrafilo Konradkowi:-( kurde, slyszalam juz gdzies o czyms takim ale nie mam pojecia co to bylo, nie pamietam :( moze lepiej rzeczywiscie przejdzcie sie do lekarza?!
Zawsze to bedziesz spokojniejsza ;)

Juz spi :)
Biegał, biegał ale stwierdziłam ze powinien juz wreszcie pojsc spac, wiec dalam kocyk, smoczek i poszlismy do sypialni czytac bajeczkę, padł w 5 minut :) Oli tez od 8 nie spi :) Byc moze powinnam mu wczesniej dac kocyk i smoczek i z godzinkę wczesniej moze udałoby sie go polozyc. Przewaznie zasypia ok 12-13 ale czasami potrafi i o 15. Dzis oznak sennosci było 0 :)

Zmykam załatwiac kwatery :)

Ula ja nie czekam aż malemu zechce się spać.po nim też nie widać.Kładę o stałych porach. Rano wstaje między 6 a 7.czasami po 7.Idzie spać około 12.Wstaje między 14 a 15.Wieczorem kładę go a właściwie tata między 20 a 21.Czasami po 21. Zasypia szybko.Czasami sobie jeszcze poleży i posłucha muzyki.

Gosia jak Oli mi wstaje 6-7 to tez kladziemy sie ok 12, a jak wstaje poźniej ok 8 to wydaje mi sie ze jest wyspany i a to spacerujemy, a to bawimy się, a to uczymy tego czy owego :) Troszkę szkoda mi go wtedy kłaść ok 12 skoro tak ładnie się bawi, jest ładny dzien, spacerujemy. zresztą i tak zwiałby mi z łóżka :) hehehe

Super ze masz tak poukładane :) U mnie są widełki :) Ale max do 15 musi isc spac

u nas tez w miare poukladane, na szczescie ;)
wieczorem chodzi spac o stalej porze, niewazne czy ziewa czy trze oczka o 20 ide Go kapac:tak: i od razu praktycznie zasypia ;) a w dzien drzemi sa od 11 do 13 najpozniej:tak:
i spi od 2 do 4 godzin ;) wydaje mi sie, ze to dobre jak dziecko ma taki "plan" dnia, wiadomo ze sie zdarza (prze jakies wyjazdy itp) ze sie cos "pomiesza" ale wtedy widze po Nim zdenerwowanie czy cos w tym stylu wiec sie staram trzymac naszych zasad:-)

kurcze nie dosc ze mam okropny humor, dzien paskudny, pada co po chwile to teraz jeszcze zauwazylam napis na forum, ze zmarla mala Zosia:( czesto czytalam o Niej, miala raka, ach zycie ;( ;( :(

Zdrówka dla Kubusia Ani i Konradka Azy..:tak:

Moja Marysia tez ma uregulowany tryb spania..kładziemy ją zawsze między 19.00 a 19.30 (po kąpaniu i kaszce ryżowej na gęsto), ładnie zasypia i śpi gdzieś do 6.00 - dostaje butelkę mleka i jeszcze dosypia gdzieś do 8.00. A potem koło 12.00 daję jej zupkę i idzie na drzemkę, która trwa godzinkę lub dwie..i to u nas działa:-)

Polaa, też widziałam..Zosia już wśród aniołków, takie maleństwo..biedni jej rodzice..:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry