• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Dziunka ja tam im nie dam mu nic wyciąć :))) będę walczyć, na razie jedziemy tylo na badania i testy. No ale jeśli w przyszłości i ten zabieg bedzie konieczny to bedziemy mysleć. Właśnie ona powiedziała że migdały są duże czyli przerośnięte i przyrośnięte:szok: ale do czego to już nie wiem

Polaa pisalam już kiedys :) wiec i tobie tez mogę napisac. pawel ma niedomkniętą jedna komorę serca i na razie jest pod baczną obserwacją kardiologa i musimyczekac aż będzie wiekszy i obserwowac tą niedomykalność co się z nią dzieje,może samo się zarośnie (na pewno tak będzie). Żyjemy normalnie, ale takiewizyty ja ta dzisiejsza mi o tym przypominają i stawiają mnie do pionu, wiem żemuszę być czujna i teraz walczyć o to żeby nie chorował tak dużo w tym roku.Boję się tylko że nam zakaża na basen chodzić :((((

Dziunka jeśli chodzi o tą panią doktor to faktycznie mielismy dużo szczęscia, dostalam "nakaz" od pani doktor kardiolog na umowienie sie do alergologa takze na Polankach w Gdańsku. Tak też uczyniłam i się ciesze że ta pani doktor wezmie go do siebie na oddzial. Ciekawe czy taka pani alergolog z naszej przychodni na miejscu by nas tez skierowala do tego szpitala??? jak myslicie??? jakbym miala dwa skierowania to bym poszla sprawdzic co by sie z nami dalej dzialo. Moja koleżanka czekała na taką wizyte w przychodni 6miesiecy i pani doktor spytala sie jej po co przyszla jak jest zdrowa grrrrrrr, takie myslenie. Dlatego ja też myslałam że nas dzisiaj z kwitkiem odeślą, ale jednak dobrze trafiłam, na lekarkę ktora umie wykorzystac okres "zdrowy" u dziecka na badania i obserwację dziecka.
Dodam, że ja mam skazę białkowa co może być u pawła dziedziczne tylo jakos wziewnie a nie skórnie. Czy wy coś z tego kumacie bo ja już nic :((((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Etna słuchaj Mamy, dobrze prawi, polac jej!;-) Angina pustoszeje organizm, daje straszne powikłania, ja sama mam zrosty na nerkach. Każda angina - też średnio raz na miesiąc kończyła się ostrym zapaleniem pęcherza (sikałam tylko krwią w sumie). Dopiero po wycięciu wszystko minęło i od 3 lat nie jestem chora:tak: zapalenia pęcherza minęły jak ręką odjął, miałam co prawda byc pod opieką nefrologa, ale póki nic się nie dzieje...olałam szczerze mówiąc, ciąża itd. I też jak Mama - migdały wielkie i okropne, za każdym razem miałam nacinane, a pod koniec już nawet nacięcia nie pomagały - ropa nie leciała.

etna to przepraszam, moze przegapilam albo jeszcze mnie na forum nie bylo ;)
na pewno samo sie zarosnie tak jak napisalas, wszystko bedzie dobrze :tak:

wlasnie ogladam Kiepskich na poprawe humoru ;)

A mnie sie nie chce spac ;((( Zdrzemnęłam sie dzisiaj z młodym 2 godz i bede teraz czekać do nie wiem której ;/ Ale tez spadam, sie położe, rozprostuje kości bo juz mi plecy wysiadają od tego garbienia sie nad laptopem ;p a i na tv popatrze.

Czee
Dziunka - to masz trochę przechlapane z Asią i tymi wykwitami skórnymi...
Etna - wydaje mi się , że im szybciej się wycina migdałki tym lepiej dla dziecka, mniej pamięta, szybciej dochodzi do siebie. Ale.. na razie to gdybanie zobaczymy co wyjdzie WAM w szpitalu. Co do serca - trzymam kciukasy, by wszystko poszło po Waszej myśli.
Polaa - życzę lepszego dnia dzisiejszego.

A moje panny zrobiły nam pobudkę o 2, moja głupota , bo Hance nie odciągnęliśmy katarku z nosa i dostała ataku kaszlu...:angry::wściekła/y: tym sposobem mieliśmy 1,5 godziny w plecy.:baffled:

hej dziewczynki :)
Oli jeszcze spi a ja juz się przebudziłam i obrabiam :)
Wczoraj po przyjsciu od kolezanki tak się z moim H pokłóciłam ze ojojjjjoj :) wykąpalam Oliska i polozylam sie z nim spać ok 22.
Dzis normalnie juz rozmawiamy bo u nas nigdy nie ma cichych dni, ale wczoraj myslalam ze mu nogi powyrywam.
Dzis wpłacamy zaliczkę na wakacje, jedziemy od 13 sierpnia do Krynicy, mam nadzieje tez zwiedzic dębki, tak na przyszłość :)

U mnie piękne słoneczko swieci, komarów w domu pełno, bo wczoraj maz włączył wieczorem rajda a ja wszystko wywietrzylam wiec znowu nawpadało (nie wiem co wietrzylam bo to rajd piaskowy, wiec zapachu nie czuc, ale.... ;p ) zaraz bede je wciągac w odkurzacz :)

Jak Oli wstanie zmykamy na targowisko :)

Ula to kiedy wpadasz na kawę?

Plama na łydce nadal jest taka sama... ech... Ale za to wyniki moczu IDEALNE:-)

Mam wynik histopatologiczny guza, jeszcze nierozszyfrowany, ale prawdopodobnie ok, bo inaczej by do mnie dzwonili już ze szpitala.

A bratowa A w szpitalu, dostała krwotoku, jest w ciązy i okazało się ze ma torbiela na jajniku. Jej ginka nie wykryła, ale to najgorszy ginekolog na Pomorzu, jak nie w Pl;-) każdy im mówił że mają zmienić ginekologa, ale wiecie, każdy musi poznać na własnej skórze. Ta baba nawet jej usg żadnego nie robiła, gdzie J skarżyła się na mocne bóle brzucha.

ANAWAWKA GRATULACJE!

Ostatnia edycja:
moi poszli na rower a ja się nudzę , włączyłam pranie , pomyłam naczynia ,pooglądałam tv i teraz siedze
dziunka to dobrze że wyniki macie obie dobre :)))), a co do bratowej to się nie dziwię bo mam podobnie ,jak się sama nie przekonam to niespecjalnie wierze

reklama
Hej dziewczyny:-)

dziunka super, ze wyniki i Twoje i Joasi sa dobre:tak:

anawawka gratulacje;-)

wlasnie polozylam Kube, byl mega zmeczony:tak: chodzil z pieluszka i pokazywal na smoczek, mam nadzieje, ze troche pospi:-)
moj wczoraj pojechal na 21.30 do pracy i jeszcze Go nie ma:baffled:
dzwonil, ze skonczy kolo 13, przyjedzie, zje obiad (najpierw musze Go zrobic) i pewnie pojdzie spac, chociaz obiecal, ze wezmie Mlodego na spacerek jeszcze ale jakos mi Go zal i chyba sama z Nim pojde:-)
wysprzatalam z rana lazienke, poodkurzalam na szybko, jeszcze tylko ten obiad a jutro musze dom wysprzatac na blysk :) bo w czwartek goscie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry