E
etna36
Gość
Dziunka ja tam im nie dam mu nic wyciąć
)) będę walczyć, na razie jedziemy tylo na badania i testy. No ale jeśli w przyszłości i ten zabieg bedzie konieczny to bedziemy mysleć. Właśnie ona powiedziała że migdały są duże czyli przerośnięte i przyrośnięte
ale do czego to już nie wiem
Polaa pisalam już kiedys
wiec i tobie tez mogę napisac. pawel ma niedomkniętą jedna komorę serca i na razie jest pod baczną obserwacją kardiologa i musimyczekac aż będzie wiekszy i obserwowac tą niedomykalność co się z nią dzieje,może samo się zarośnie (na pewno tak będzie). Żyjemy normalnie, ale takiewizyty ja ta dzisiejsza mi o tym przypominają i stawiają mnie do pionu, wiem żemuszę być czujna i teraz walczyć o to żeby nie chorował tak dużo w tym roku.Boję się tylko że nam zakaża na basen chodzić
(((
Dziunka jeśli chodzi o tą panią doktor to faktycznie mielismy dużo szczęscia, dostalam "nakaz" od pani doktor kardiolog na umowienie sie do alergologa takze na Polankach w Gdańsku. Tak też uczyniłam i się ciesze że ta pani doktor wezmie go do siebie na oddzial. Ciekawe czy taka pani alergolog z naszej przychodni na miejscu by nas tez skierowala do tego szpitala??? jak myslicie??? jakbym miala dwa skierowania to bym poszla sprawdzic co by sie z nami dalej dzialo. Moja koleżanka czekała na taką wizyte w przychodni 6miesiecy i pani doktor spytala sie jej po co przyszla jak jest zdrowa grrrrrrr, takie myslenie. Dlatego ja też myslałam że nas dzisiaj z kwitkiem odeślą, ale jednak dobrze trafiłam, na lekarkę ktora umie wykorzystac okres "zdrowy" u dziecka na badania i obserwację dziecka.
Dodam, że ja mam skazę białkowa co może być u pawła dziedziczne tylo jakos wziewnie a nie skórnie. Czy wy coś z tego kumacie bo ja już nic
(((
ale do czego to już nie wiemPolaa pisalam już kiedys
Dziunka jeśli chodzi o tą panią doktor to faktycznie mielismy dużo szczęscia, dostalam "nakaz" od pani doktor kardiolog na umowienie sie do alergologa takze na Polankach w Gdańsku. Tak też uczyniłam i się ciesze że ta pani doktor wezmie go do siebie na oddzial. Ciekawe czy taka pani alergolog z naszej przychodni na miejscu by nas tez skierowala do tego szpitala??? jak myslicie??? jakbym miala dwa skierowania to bym poszla sprawdzic co by sie z nami dalej dzialo. Moja koleżanka czekała na taką wizyte w przychodni 6miesiecy i pani doktor spytala sie jej po co przyszla jak jest zdrowa grrrrrrr, takie myslenie. Dlatego ja też myslałam że nas dzisiaj z kwitkiem odeślą, ale jednak dobrze trafiłam, na lekarkę ktora umie wykorzystac okres "zdrowy" u dziecka na badania i obserwację dziecka.
Dodam, że ja mam skazę białkowa co może być u pawła dziedziczne tylo jakos wziewnie a nie skórnie. Czy wy coś z tego kumacie bo ja już nic
Ostatnio edytowane przez moderatora:
zapalenia pęcherza minęły jak ręką odjął, miałam co prawda byc pod opieką nefrologa, ale póki nic się nie dzieje...olałam szczerze mówiąc, ciąża itd. I też jak Mama - migdały wielkie i okropne, za każdym razem miałam nacinane, a pod koniec już nawet nacięcia nie pomagały - ropa nie leciała.
tym sposobem mieliśmy 1,5 godziny w plecy.