• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witajcie w mojej nowej rzeczywistości, dzięki za zaufanie i ... sorry za pomyłki ;-)
W razie co pomożecie kobitki byłe mody??
Ula - co za dzień był wczoraj, ja też miałam ochotę kogoś opierdzielić... mam nadzieję, że dziś będzie lepiej.
Dziunka - to dobrze, że u Ciebie ok, gorzej ze szwagierką.. trzymam kciukasy by wszystko było ok.
Ania - rozkoszuj się ciszą, spokojem, tym, że nikt od Ciebie nic nie chce ;-) potem to niestety skończy się ten czas.

A ja w pracy płynę, czuję się jak w lesie tropikalnym , ręce spocone... wszystko się klei tylko nie ma śpiewu ptaków ale klima wali po uszach. :-D

reklama
AniaSm oczywiście ja też, ale jeśli u kilku bliskich osób zastosowała złe leczenie (ja też z Julią w ciązy trafiłam na zabieg głównie przez nią) a do tego lekarka została wyrzucona ze szpitala to chyba jednak bym do niej nie poszła;-) jak zaszłam w ciążę z Julią to było u nas dwóch lekarzy na nfz i tylko do niej była szansa się dostać. Potem dopiero okazało się co z niej za czarownica i chwilę później wyrzucili ją ze szpitala. Na oddziale tyle nasłuchałam się na jej temat od pielęgniarek i lekarzy że aż strach:szok: i naprawdę nie rozumiem, że jeszcze ma prawo być lekarzem!

Anawawka gratulacje.
Dziunka mam nadzieję że Twoje wyniki będą dobre.Dobrze że Asi ok. Jeszcze żeby z tym znamieniem się dobrze skończyło.

A ja dziś się pokłóciłam z moim.Poryczana jestem że hej.Głowa boli,oczy spuchnięte.Kurde co za życie.Najgorsze że Kacper był świadkiem kłótni.Nie znoszę tego.
Wczoraj moja siostra oznajmiła że jest w ciąży.Kurcze b.się cieszę bo mieli problemy.Oby się udało.

Aaa Dziunka i oby Twojej szwagierce się udało.Niech będzie wszystko dobrze.

dziunka co zrobić , też znam lekarkę która jest po prostu straszna ,mojej koleżance nagadała głupot i jeszcze jej bliźniaki wmówiła a potem się okazało że jest jeden płód a to drugie to jakiś guzek czy coś w tym stylu ,aż szkoda się rozpisywać nad głupotą niektórych lekarzy ,miejmy nadzieje że tej bratowej nic nie będzie i zmieni lekarza
gosiulek gratki dla siostry no a kłótnia zdarza się nawet najlepszym ;) ,będzie dobrze zobaczysz :)
anawawka Gratuluje funkcji :))))
moi niedawno wrócili i poszli spać a ja czekam aż pralka zakończy swoje czynności i ide powiesić pranie :)
no i miałam wczoraj do bratowej jechać ale się okazało że moja chrześnica się przewróciła na balkonie i uderzyła głową w balustrade i siedzą w szpitalu na obserwacji ,na szczęście wyniki nic nie wykazują ale posiedzą prawdopodobnie do jutra :( ,bidulka moja

WITAJCIE :)
Wrocilam ze spaceru, uszłam sie jak głupia...Oli tylko chwilę spacerowal a resztę chciał na rękach.....wwwwwwrrrrrrrrrrr
polozylam małego spać przed 13 a sama posprzatalam za H lazienkę, zajęlo mi do 15 minut a ten baran zbiera sie do tego 2 tygodnie.wrrrrrrrrr
wczoraj sie tez z nim poklocilam ze az ze zlosci go podrapalam! Ja staram sie zeby Oli nie widzial jak się klocimy choc nie zawsze sie to udaje, staram sie klocic z usmiechem na buzi hehehe zaraz zamknęlam sie z malym w sypialni i poszlismy spac.
H dzis wysłałam do kauflanda po pojemnik na zabawki bo są superowe za ok 35 zł, bedą mi pieknie pasowac do pokoiku.
Dzis H ma wysłac przelew na wakacje ale się ze mną droczy, wrrrrrrrrr

wczoraj ani dzis obiadu nie robilam/nie robię a co ;p

Anawawka gratki i miłego moderowania :)))

Dziunka super, że Asi wyniki oki ii gratuluje bezbutelkowych nocy :)))

AniaSm dobrze, że z Kubusiem już lepiej. Kiedy wybieracie się do Wrocka co? ;)))

Etna mam nadzieje, że pobyt w szpitalu bedzie owocny i się okaże co i jak...

Ja siedze i czekam na mojego męża i jedziemy na szczepienie. Mam nadzieje, że katarek nie będzie przeszkodą bo już robimy 3 podchody. Zrobiłam dziś po raz pierwszy w życiu botwinke hehe... troche przesoliłam ale u mnie to norma :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry