reklama

Listopad 2009

No ja mam meza do jutra bo chyba rano rusza jednak w trase grrrrrrr, ale jeszcze nic pewnego

Już bym chciała być to tym szpitalu bo ciagle o tym myślę :((((

Mam nadzieję, że nie wymęczą mi tam za bardzo Pawła i jakoś to przetrwamy

Dziunka ciekawa jestem do której Ci Asia wczoraj spala po tym zaśnięciu po 18??? To teściowa zajmuje się dalej Asią?

Martolinka ja to powinnam brać z Ciebie przykład :))) dobrze że sobie trochę poszalałaś, a najbardziej podobał mi się pomysł z spakowaniem małego i taty.

Mam nowy telefon i się bawimy z mężem "w zgadnij gdzie to może być?" Dla mnie te dotykowe to czarna magia :)

reklama
Etna M sobie swietnie poradził , mały spał łądnie i rano czule powitał mamę;-) Chwale tego mojego meza i on potem taki dumny z siebie chodzi a niech ma:tak:
wczoraj poznałysmy fajnych Finów , troche z nimi pogadałysmy . Panowie niestety do Vodki mieli słąbe głowy;-)

AZA - wiesz.. moja szarańcza to najlepsza na placyk zabaw, bo mieszkanie Ci tak poprzestawia, że w życiu nie dojdziesz co gdzie jest:-D , po szaleństwie może łaskawe panny coś przetrącą:-D
Etna - nie stresuj się, do szpitala wezmą na badania, potem dopiero podejmą decyzję co i jak.;-) zazdroszczę zabawy, dla mnie też na razie to sf.:-D

Przed chwila na TVN była reklama ze po Dr Hałsie ;p poleci pl serial "Przepis na zycie". I własnie jakies nowe odcinki reklamowali. W szoku jestem czy juz nowa seria leci??!! Nic o tym nie wiedziałam :D w koncu bede miała co oglądac ;]

Dziunka ciekawa jestem do której Ci Asia wczoraj spala po tym zaśnięciu po 18??? To teściowa zajmuje się dalej Asią?

Teściowa nie, a siostrzenica A, która mieszka z teściową - czyli swoją babcią:tak:

Obudziłam ją o 7:tak:

Co do szpitala: pewnie posiedzicie tam maks 2 dni, głowa do góry! Najgorszy będzie wenflon ale jak już się wkują to naprawdę będzie ok. Pewnie jest tam świetlica dla dzieci, u nas chodziły też panie które zabawiały maluchy:tak:

Co do telefonów - ja nie potrafię obsługiwac tych z klawiszami...:zawstydzona/y:już nie pamiętam po prostu.

Wiecie co...mój A popada w jakąś chorobliwą zazdrosc i to już wcale nie jest śmieszne... A do tego Asia jęcząca i wołająca mamę co 15 minut przez sen, potrafi aż się rozpłakac, a zanim dojdę do pokoju to już śpi...a boję się nie reagowac i nie sprawdzac czy jest ok, bo jeszcze coś się stanie a ja nie będę o tym wiedziała.

Dziewczyny coś mnie dzisiaj zszokowało.... i nie tylko mnie a całe biuro. Koleżanka z pracy karmiła syna piersią 3 miesiące, potem przeszła na sztuczne. I ok. Jej syn ma 7 lat, przyjęcie będzie miał w maju, chłop zresztą jak dąb, o dwie głowy wyższy od Julki. A ona nagle dzisiaj wypaliła że ma cały sutek czerwony bo młody jej się wczoraj przyssał i nie chciał odejśc:baffled::szok::shocked2::nerd:my ciężki szok, zatkało jak ja pierdziu, normalnie masakra. A ona się pyta co w tym dziwnego, skoro dziecko ma ochotę się przytulic to dlaczego mu tego odmawiac? :confused: Co Wy na to? Ja już sobie nie wyobrażam przystawienia Asi, gdzie dopiero miesiąc nie karmię...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No dziunka toś mnie zszokowała!!!!
ja sobie nie wyobrazam karmić dwulatka a co dopiero trzylatka ale 7!!!!!! przegięcie. Ja bym sie wstydziła, dziwnie bym sie czuła - takie przytulanki hmmmm nie sadze by odbierał to jak jedzonko, pokarm, ciepło i mamusi bezpieczenstwo. Nie wiem przeciez takie dziecko wie z cycek to cycek a pupa to pupa. wiecie tak mi sie wydaje bo mam sąsiada 8 letniego chłopaczka i serio taki bobo do cyca to on juz nie jest. Raczej do oglądania cyca a nie do mamusinego mleczka :D:D:D:D:D

Wiesz, jest to dla mnie też nienormalne, ale raczej ze względu na to że JA traktuję to jako coś seksualnego. Nie sądzę zeby dziecko czerpało z tego przyjemnośc seksualną, nawet 7-letnie. Co nie zmienia faktu że jest to chore.

reklama
Dziunka - kopara mi opadła,,, no cóż, może się naoglądała o karmieniu w uk , że karmienie 8-latki jest ok...:szok::szok: dla mnie jakoś nie do przyjęcia.
A filmik rewelka.:-D:-D
AZA - jedziemy na Kamieńskiego ;-) właśnie sobie patrzyliśmy na mapę, że fajny punkt, bo na obrzeżach od 100lycy dojazd spoko i do Poznania wyjazd rewelacja. Tylko właśnie nam brakuje wiedzy o placyku:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry