• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Haha martolinka co za pielęgniara. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
U nas młody juz chyba zregenerował siły bo wrócił do zwojego rytmu dnia czyli do wstawania o 6 ;];]
Jeszcze jutro bedzie antybiotyk i spokój. Prawdopodobnie dzisiaj juz pójdziemy sie przewietrzyc troszke o ile pogoda bedzie nadal stabilna. Niby katarek jeszcze jest ale sama nie wiem czy z choroby czy z zębów czy z czego? bo on jest odkąd wychodziła nam dwójka a teraz rosną dwie trójki a jedna musi sie jeszcze przebic. Ech i tydzien choroby a Marcel lżejszy o 500 g. jemu wystarczy troszke mniej jedzonka i juz czuje jak go podnosze ze lżejszy. Chudzinka żebra mu znać.. Ale dobrze ze apetyt mu zaczyna dopisywać a i ochota do psot ;p
Kurcze i znów nie do życia jestem. wstałam o 6 bo marcel chciał juz kupe i siku - finalnie zrobił 2x siku i 2x kupe. Poszłam spac dobrze po 1 a to dlatego ze duchota straszna, marcel kręcił sie jak nakręcony. Wstawał na śpiąco, turlał sie po całym łózku. na koniec obudził sie i poprosił o mleczko, potem juz spał jak kamień. Ale zabłysnął hasłem....."tatuś nie chrap" i "tatuś odśuń dziób" czyli chodziło mu pewnie odsunął głowe :))

reklama
Marta no pozmieniało się - chociażby to że rodzic jest z dzieckiem i tak, wychodzi się tego samego dnia. Pamiętam jak moi bracia mieli przepuklinę i mama mogła ich tylko odwiedzać, oni wychodzili z oddziału i ryczeli jak bobry, do dziś pamiętam biednego Maciusia - taki wrażliwiec z niego był, jak wyszedł i płakał bardzo, a miałam wtedy zaledwie 6 lat.

Ech ja jeszcze trochę i wysiądę...Asia płacze przez sen, jeczy, kręci się, wrzeszczy MAMA, straaaaszzznieeee. Średnio co 15minut, nad ranem są dłuższe przerwy między jękami....

LASKI BŁAGAM O POMOC!!!

Te sandałki co kupiłam w lumpie były/są w H&M, na allegro ich sporo, ale od rozmiaru 24:wściekła/y: a my mamy jakieś 22. Która z Was będzie w najbliższym czasie w H&M i mogłaby mi kupić jeśli by były? Błagam bo są ZAJEBISTE;-)

Te san.jpg albo te san1.jpg

Dla mnie to bez auta bylaby wyprawa jednak.

Kurcze no u mnie tez zaczęło kropić ;((
a chciałam isc na spacer z młodym troszke koło domu + zaliczyć nasz warzywniak. Widze ze jednak bede musiała poczekać az D. przyjdzie, zostawie chłopaków a sama wybiore sie na zakupy bo juz szczerze mówiąc od czwartku nie byłam i zaczynamy świecić pustkami ;p

witajcie ;)

dziunka jestem w szoku:szok: oblesne jak dla mnie:tak:
martolinka nie ma co, zajeb...pielegniarka:wściekła/y: tak mowic dzieciom, masakra:/
maxwell powodzenia u ginki;-) czekamy na relacje po wizycie :)

U nas pogoda taka sobie, nie pada ale chmurki sa:tak:
Mam nadzieje, ze sie nie rozpada bo musze moich panow po obiedzie wyslac na spacerek, zebym mogla posprzatac:tak:
Wczoraj wieczorem wpadla do mnie Klaudzia, mily wieczorek :)

a w ogole to troche sie niepokoje, od kilku dni jakas slaba jestem ale nie o to w sumie chodzi, zauwazylam, ze mi na ciele wyskakuja siniaki:szok: ot, tak same od siebie:-( od meza uslyszalam tyle: "dalej jedz te zakichane jogurty i pij cole":wściekła/y:, wscielky byla a zarazem zmartwiony:-( sama troche sie martwie bo oczywiscie zaczelem troche na necie o tym czytac, ale juz nie bede:-)
w piatek ide prawdopodobnie do lekarza, bola strasznie i znikaja po dniu lub dwoch:szok:

Polaa moze faktycznie jakies niedobory witamin masz. Faktycznie jedz normalniejsze rzeczy - róznorodne szczególnie. Nie tylko twarożek, kurak i cola. Moze łykaj tez jakiś kompleks witaminowy w tabletkach czy coś. No ale wizyta u lekarza nie zaszkodzi.......;))

reklama
Pola co może być tego przyczyną? Nie chce mi się czytać a też tak miałam.
Dziunka po ile są te sandałki? Dla chłopców też są?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry