• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Laseczki chciałam uzupełnić zdjęcia naszych maluchów!! Prosiłabym o przesyłanie fotek na maila KsU84@tlen.pl . Chciałabym aby kazdy maluch miał po 4 zdjęcia. Narodziny, pół roczku, rok, półtora roku. Namawiam do wysyłania zdjęć zaległych i nowych oraz namawiam i mobilizuje dziewczyny których dzieciaczków jeszcze nie ma w naszje galerii :))) Ja juz Marcela dodałam :D

U mnie w domu wariactwo, więc długo nie będę;-) Dzięki wszystkim za gratki ...;-)
Gosiulek - trzymam kciuki za siostrę, oby wszystko poszło sprawnie i za niecałe 9 miesięcy tuliła maleństwo..
Ania - mam nadzieję, że chrześnicy nic nie będzie.
Ula - udzieliło mi się od Ciebie i opierdzieliłam swojego:zawstydzona/y:;-)

Edit.
AZA - nadjeżdżam do Wrocka 29... między 15 a 16 mam być na badanku.. ;-)

Hej laseczki, moje dziecię śpi od 19.20:tak: Była dziś grzeczna że hej. Najpierw siedziała grzecznie dwie godziny u mamy na plecach podczas zakupów (a wiecie, już normą jest że z dwa razy w tyg spotykam jakąś nieznaną mamę z dzieckiem w chuście, fajnie :tak:), potem dała mi posprzątac caluteńką chatę, pozmywac, umyc kibelek, całą łazienkę, sama dzielnie pucowała podłogi mopem - nie zapomniała nawet sprzątnąc za drzwiami;-) Kochane maleństwo:-)

A teraz relaksik:-)

Hejo wieczorkiem
dziś Gonia pobiła rekord od 9:30 do 19:30 rządziła bez drzemki, a padła od przyłożenia..:szok:
Dziunka - ależ masz dłuuugaśny wieczór, a Asia-pomocnik super... oby jej nie przeszło za 13 lat;-)
AZA - dzięki za pytanie, ale do Poznania się kopniemy do teściów,,, dziadkowie będą zadowoleni, nie wiadomo jak długo jeszcze prababcia pociągnie.. niby na razie ok, wychodzi z zapalenia, ale w tym wieku różnie bywa. Ale ... oczywiście jak najbardziej możemy się spotkać;-)

Witajcie,
:tak:
oj ja wczoraj posłałam męża z dzieckiem do dziadka a sama ruszyłam z kolzankami do miasta. Daaawno sie tak nie załatwiłam, ale było miłoo:-D Od dzis taramy sie o dzidzie dalej wiec juz grzecznie:-D
Tak po krótce:
Etna bedzie dobrze , na 100%:tak:
Dziunka wyniki na pewno beda ok!!!!:tak:juz sie dobrze zapowiada
Anawawka GRATULUJE:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry