reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

etna a jaki masz telefon?? bo ja korzystam u siebie czasem ale nie mam żadnych problemów , a może musisz pobrać wersje bb na komórkę??

Telefon mam: NokiaN8

Normalnie wchodzę na nasze forum, robię odpowiedz i piszę. tekst napisany pojawia się na wyswietlaczu i wtedy wciskam "Wyślij odpowiedz" i pokazuje się bład że teks musi zawierac minimum 3 łowa, a przeciez wczesniej napisalam cała wiadomośc. Jak pisałam wczesniej komentarz do zdjęcia na naszejklasie udalo mi sie wystawic bez problemu nie wiem o co chodzi hmmmmmm

reklama
Ania mnie Kacper też gryzie jak mu smaruję :-)W każdym razie już bliżej niż dalej.Jeszcze troszkę i dzieciaki będą miały cały zestaw pięknych perełek.:-)

etna ja z se xperii piszę bez problemu
Trójki najgorsze mówicie? No i by się zgadzało, bo u nas z żadnymi zębami aż takiej tragedii nie było. Jak 4 wychodziły, to zauważyłam je jak już były.
A przeciwbólowo psikam tantum verde, pomaga ale nie na długo

Witamy i my u nas wszystko dobrze nie miałam czasu zaglądać bo interesik troche się ruszył no i mąż na urlopie. Jaśko od soboty ma chrypkę ale tantum verde pomaga. Muszę was nadrobić chociaż listopad, ale nie wiek kiedy zdołam.

Napiszcie w skrócie jak coś się wydarzyło poważnego.

Buziaki dla was i dzieciaczków.

etna to masz ten sam problem co moja koleżanka ,ona też jeszcze nie doszła jak napisać posta na bb , inna koleżanka robi to tak (skopiowałam jej słowa) : u mnie jest takie okienko w którym się pisze posta należy je edytować - wyczyścić pole potem należy go napisać :p potwierdzić i zejść niżej na ikonkę zatwierdź - wyślij pojawia sie komunikat czy chcesz sie połączyć z serwerem dajesz ok i wysłane :D
nie wiem jaki ma aparat ale może spróbuj

dziunka ja chce kkotlety jajeczne!!!! Jeszcze nigdy nie jadlam, ja mogę dowieść jajka wiejskie co???
Ja nie wiem jak one mogą jeść te kebaby???? Ja ten kebab dwa dni czułam, był smaczny, ale nigdy więcej

Możesz dowieśc i zrobimy :) ja też robiłam dziś pierwszy raz w życiu.

Paweł po spaniu tylko do 13 padal przed 19, ale się cieszyłam. lecz musiałam zawieść męża do pracy żeby mieć samochod na spotkanie z dziewczynami jutro. O 19 szybko wykapalismy Pawla i migusiem do pokoju, wtulil sie w kocyk, wytrabil mleczko zamknal oczy, zawolalam mamę z prosba czy by dopelnila dziela i migiem zawiozlam Bartka. Wracam już przed 20 a dziecko w najlepsze lata po całym domu. oj dziewczyny ale się zagotowałam normalnie parowalam. Mama go pusciła bo jeszcze mu sie spac nie chcialo. Wiecie z jakim rykiem ja usypialam dziecko ledwo stojace na nogach przez godzine. Ja jeszcze takiej histerii w wykonaniu mojego dziecka na oczy nie widziałam szook. Może to dlatego, że on nigdy z łóżeczka juz nie wychodzi po kapaniu, tulimy sie czytamy ksiazki i Pawel sobie leży i sie wycisza - lubi to. Ale mama przecież o tym wie mieszkamy razem.
pierwszy raz go zostawilam do uspania mamie i sie nie udało :((((((((((
No ale juz teraz smacznie spi :-) a ja już "odparowałam"

ech..............i cóż ja mam napisac.....dlatego cenię sobie osobne mieszkanie, ale wiem że nie zawsze się da.

Maxwell super że ok.
U nas już 3 trójki wyszły. Dzisiaj mały też marudny.Przez cały czas jak stałam przy kuchni i bierałam ziemniaki i ogórki trzymał się moich spodni i jęczał.Chciał się wcisnąć między mnie a szafkę ale nie pozwoliłam.

Asia tak właśnie robiła często - odpychała mnie od szafki, zlewu. Ale ostatnio przeszły jej popołudniowe marudzenia i daje mi robic a nawet pomaga:tak:
Dziś ścierała kurze i myła okno balkonowe;-)

W sumie mała trójki ma już mniej więcej od lutego - ale faktycznie masakrycznie wychodziły..a wychodziły aż trzy naraz:szok:. Teraz już od jakiegoś czasu cisza, czekamy na piątki..
Etna, współczuję "pomysłowości" mamy..może nie miała czasu na dopełnienie rytuału?..ech..dobrze, że udało Ci się okiełznać Pawełka..my dzisiaj z małą też walczyliśmy dobrą godzinę, a dlatego (tak myślę), że ta moja wizyta była na 14.40, po 14.00 wyjechałam do lekarki i dopiero wtedy moja mama położyła Marysię..jak wróciłam, wtedy obie wstały z łóżka..więc Marysia miała poślizg w drzemce popołudniowej dobre 3 godziny..
Dziunka, jak już zrobicie te kotlety z jajek, to podeślijcie kilka do Zabrza:-)

etna to masz ten sam problem co moja koleżanka ,ona też jeszcze nie doszła jak napisać posta na bb , inna koleżanka robi to tak (skopiowałam jej słowa) : u mnie jest takie okienko w którym się pisze posta należy je edytować - wyczyścić pole potem należy go napisać :p potwierdzić i zejść niżej na ikonkę zatwierdź - wyślij pojawia sie komunikat czy chcesz sie połączyć z serwerem dajesz ok i wysłane :D
nie wiem jaki ma aparat ale może spróbuj
i dalej nic :((((

wyskakuje błąd:
Natknelismy sie na nastepujace problemy
Wiadomość jest za krotka. Musisz wprowadzić przynajmniej 3 znaki/ów.

No i nie wiem co dalej, moja wiadomosc sie usuwa i nie wiem :((((

szkoda że tak daleko mieszkamy bo pewnie jakbyśmy nad tym siadły we dwie i wzieły w ruch mojego chłopa to on by do tego doszedł ;) ,zapytam brata jaki ma tel ,bo głównie chodzi o system operacyjny więc jakby miał taki sam to zobaczę jak u niego to wychodzi ;) , no chyba że sama dojdziesz do tego wcześniej

reklama
jestem
z chłopakami wszystko ok
życie mi sie pokomplikowalo, znowu, bardzo. Nie wiem jeszcze co z tym zrobię.
Jestem kłebkiem nerw i nie mam na nic siły, zajrzałam tylko w poniedziałek by skończyć sprawe moda, gratuluje anawawka

Do góry