• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

dziunka brat wynajmuje jeden pokój a my drugi.jak pojedzie to bedziemy miec dwa..tylko drozej nas to wyniesie ...
w biedronie kupiłam Igiemu kredę do rysowania na dworze:-) a super są rzeczy dla dzieci :-) albo wyprzedaże za grosze.

Ja czekam z niecierpliwością na ciastolinę i farbę do malowania palcami:tak:

No Antek miał dziś mega odruch wymiotny na widok kupy Pawła, mało się nie udusił:-D tak się śmiałyśmy, że aż Pawełek się przestraszył:zawstydzona/y:

Dzieciaki latały na gołych dupkach, Asia miała blokadę i nie chciała nic zrobic ale w końcu było siusiu do nocniczka i kupka też - co prawda młoda usiadła w ostatniej chwili i kupka została przylepiona na zewnątrz nocnika:-D na szczęście wpadek nie było (chyba;-)).

No i z jedzeniem...tak opowiadam ile ona pochłania a za każdym razem jak wpadnie nasza banda młoda nie je obiadu;-) Marta z Etną gotowe pomyślec że bajeruję;-)

reklama
No i jestem i ja :)))

Tak wiem tęskniłyście za mna strasznie :P

Muszę ogarnoc pooj i łazienke. Mąż wraca przed polnoca, a ja w rosole hihihihihi

Dzień super!!!
Najpierw chlopaki zaliczyli basen, Pawel mial super humorek na basenie, Antek też ślicznie plywał, potem kawka i sniadanko z Martolinka i wypad do Dziunki :)))
Tam pyszne kotleciki jajowe mniammmmmm, dzieci się wybawiły mamusie nagadały i jaką miałysmy piękną pogodę

Wiecie ile ja dzisiaj zrobiłam kilometrów ja wam powiem 150,7km szoook

AniaSim Dziunka mi coś mówiła że pisałaś mi linka o bb na komorke, nie mogę znalesc. Prosze napisz mi jeszcze raz bo dalej nie moge pisac odpowiedzi przez telefon

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja wieczorową porą...
moje panny śpią, pranie się robi, małżon ślepi się w tv, a ja mam czas na kilka rzeczy w kompie.
W Wwce na razie pogoda jest ok, nawet nie wieje, ale wczoraj to był kataklizm, ciekawe jak dzisiejsza noc przejdzie.
Etna, dziunka, martolinka - super, że Wasze dzieciaki umieją się razem bawić i możecie sobie pogadać... numer z kupą i reakcją super:-D:-D
Ula - gratki za podjęcie decyzji, mam nadzieję, że pogoda w sierpniu będzie lepsza od lipcowej..;-)
Ok , znikam dalej Was ogarnąć;-)

Anawawka na razie to jest raczej na zasadzie "ja mam ale Tobie nie dam", albo "Ty masz i muszę Ci zabrac" , a najczęściej "Pawełek ma więc my (Antek, Asia) mu zabierzemy";-) ale tak bawią się, nie do końca razem, ale bawią;-)

hej
etna myślę że dziunka miała na myśli tego posta w którym piszę żebyś wysłała wiadomość do admina bb , fajnie że wam się spotkanko udało :)
aza no niestety w tym roku jakoś tak wyszło że zrezygnowaliśmy z morza ale może w przyszłym ;) hehe
byłam dzisiaj u gina i dzidzia zdrowa :) ,wystawiła nam pupkę i ciężko było płeć określić ale mój doktor wjechał najbliżej jak się da i mówi że raczej dziewczynka bo :"jajek nie widać" :)))) ,jedynie co to mam miekką szyjkę i muszę magnez łykać :(

hej
etna myślę że dziunka miała na myśli tego posta w którym piszę żebyś wysłała wiadomość do admina bb , fajnie że wam się spotkanko udało :)
aza no niestety w tym roku jakoś tak wyszło że zrezygnowaliśmy z morza ale może w przyszłym ;) hehe
byłam dzisiaj u gina i dzidzia zdrowa :) ,wystawiła nam pupkę i ciężko było płeć określić ale mój doktor wjechał najbliżej jak się da i mówi że raczej dziewczynka bo :"jajek nie widać" :)))) ,jedynie co to mam miekką szyjkę i muszę magnez łykać :(

TO dobrze, że dzidzia zdrowa :)))
magnez dobry na wszystko

Napisalam do admina ale nic mi jeszcze nie odpisal, cos cienko widze to moje odpisywanie na posty bb :(((( w komorce

reklama
Witam ;)

Mama ale ja nie napisalam, ze Ty stwierdzilas, ze to tylko od coli, absolutnie nie ;)
(teraz jeszcze doczytalam, zeby nie bylo nieporozumien ;)). Napisalam ze watpie, ze od coli a potem bylo nawiazaniedo Twojej wypowiedzi, ze jem tylko to co jem i z tym sie z Toba zgodzilam:tak:)

potwierdzilam, ze rzeczywiscie jadam praktycznie tylko twarog i kurczaczki:zawstydzona/y::tak:
no ale dzisiaj sobie nadrobilam, az wstyd:zawstydzona/y:
mama przyleciala z siostra wiec zrobilam porzadny obiad ;) i p[rzywiozla moje ulubione cukierki i wafelki, masakra:/
Kuba zadowolony, dostal kilka prezentow ;) a ciocia sie Nim zajmuje caly czas (9letnia :tak:, ale daje rade:-D)

dziunka, etna, martolinka ale macie super z tymi spotkaniami:-):tak:
a dzieciaki maja frajde na calego, swietnie ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry