• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

tylko skad wziasc ta wersję???????

Janslu to kto?????

Adminka która napisała ten post do którego dałam link.

Dziunka - na razie koło siebie się bawią, ale już niedługo zaczną ze sobą ;-) , a fajnie, bo mają styczność z rówieśnikami. Jak tam noc na Pomorzu?
.

Wszystko się rozeszło...tak jak mówiłam....w Wejherowie rzadko kiedy coś się dzieje...chyba jezioro- Żarnowiec ściąga.

Cześć dziewczyny ;-) Dawno mnie nie było. Brak czasu niestety. Intensywnie szukam pracy, remont w domu, Majka zajmuja mi cały wolny czas. Ogólnie u nas dobrze ;-) Jak znajde chwile to poczytam co u was i napisze coś wiecej.

W końcu:-p

i ja sie witam :)

Etna, Marta, Dziunka a dzieciaczki Wam wczoraj w dzien spały?

Asia śpi dziennie 2,5 godziny i wczoraj też tyle spała. I na noc zasnęła o 19.20.:tak:

Aisa dziś "jechała" w chuście, bo wózek został wczoraj u teściowej. Dała sobie nawet zrobić dwa kitolki i przypiąć spineczkę:-)

reklama
hej

dalam Igiemu krede i pozwoliłam rysowac po ścianie-łatwo się sciera bo sprawdzałam haha.ale juz mam pomalowane łożko i noge:-Da ma być malowanie za jakiś czas to niech się pobawi.pozniej kupię tablicę :-Da co!!!!

wczoraj ogladałam film " Żona na niby" super na wieczór nawet z męzulkiem polecam!!!! uśmialiśmy się !!!gra Sandler ,Aniston i Kidman :-)

kurde watki mi sie pomyliły:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja!
Znów niewyspana, ale dobrze, że już piątek
Dziunka - na razie koło siebie się bawią, ale już niedługo zaczną ze sobą ;-) , a fajnie, bo mają styczność z rówieśnikami. Jak tam noc na Pomorzu?
Etna - to super, że Ci się udało wstawić foty, inaczej już bym pisała do adminów co zrobić... niektórym ostatnio właśnie szwankuje bb na komórce, a niektórym nie... ;-)
Polaa - to mama się Tobą zajmie ;-) , fajnie, że Kuba ma opiekunkę. ;-)

Ok, lecę dalej.
Anawawka pisz pisz pisz do nich w moim imieniu bo zdjęcia udało mi się wstawic z komórki, ale kablem przez laptopa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie dopisalam tego
Nawet już neta przeszukalam i nie wiem jak mam sobie pomoc z tym forum na mojej komorce :-(:-(:-(:-(:-(
i ja sie witam :)

Etna, Marta, Dziunka a dzieciaczki Wam wczoraj w dzien spały?
Paweł wstał o 7
potem w tym samochodzie spał 30 minut
no i poszedł spać po 21 :szok::szok::szok::szok: (ale goscie byli w domu u tesciowej jak wrocilismy i nie mial warunkow do spania)
No i wstał o 7 siku, bo już brzuszek bolał, a pampek suchy i jak zobaczyl tatę w łóżku u mamy to kkoniec spania :-)

U nas dziś pogoda barowa muszę wykombinowac coś na obiad, nie tylko dla nas. Robimy płot i mamy cyt. jaśka "pama od płocha" i pam na pierwszym miejscu jest wg Jaśka. Mięcho rozmraża ale nie mam pojęcia c z niego zrobić.

Ania super że z dzidzią wszystko dobrze.

Polaa to teraz z mamusią dojdziesz do formy. Mi też tak siniaki wychodzą jak byłam u ginki to kazała mi iśc do hematologa, bo to coś z tym związane ponoć, ale w Polsce dostać sie do specjalisty graniczy z cudem i nie poszłam.

Dziunka, Etna, Martolinka ja też zadroszcze wam tych spotkań.

Pathanka powiem Ci , ze jakos sie tak dobrałysmy , ze można sie dogadac :) kazda z nas inna a ja najmłodsza czuje sie jak małolata czasem:tak:
Antek spi a ja robie klopsiki;-)

małolata powiedz mi lepiej jaka u was pogoda bo u nas tak seeee, a wczoraj mialysmy sliczna pogode jak zawsze zreszta :)))

dziewczyny ktore nam zazdroszcza zapraszamy do nas :))))

Ja zrobiłam Pawłowi na deser galaretke wisniowa zobaczymy co na to powie, a na obiad sledzie w śmietanie

Etna u nas łądnie , nie pada , ale dosc parno.
Agrafka chciałaby sie spotkac :) wlasnie napisała na prv ;-)
Antek wypił szklanke maslanki zanim zasnął . Fan nabiału jak dziadek

Tak na szybko kochane na zakniętym założyłam wątek dot. kontaktów do nas, mi brakuje takiej wiedzy ogólnej, a w czasie wakacyjnym to szczególnie by się przydało ;-)

Ilona - kopę lat, co tam u WAS? na foty to my się doczekać nie możemy ;-)
Maxwell - można do tego przywyknąć, ćwiczę już prawwie 4 rok :-D
Dziunka - to super, że wczorajsza burza się rozeszła...

A ja dziś miałam akcję, na szybko z językiem do pasa leciałam po wagę zakupioną na allegro. :-D:-D Tempo miałam niezłe,,, wreszcie poważę moje kobitki.:-D:-D

reklama
Ja usiadłam, Oli spi.

Zeby to moje dziecko wiedziało co jego matka robi podczas jego spania...dzis ugotowałam mu piers z kurczaka ze szpinakiem, serkiem topionym i mascarpone. Jak mi tego nie zje chyba dozylnie mu wstrzyknę ;/ bo wyszło pyszne. Przegłodzę małego i nawet ok 19 ma mi to zjeść :) Siedzę nad miską lodów Grycana i idę na tv rozprostowac kosci.

Rany to juz znowu piątek. Tydzien mi leci tak szybko ze zanim się obejrzę juz zleciał.

Tak się zastanawiam co ja bym robiła w wolnym czasie jakbym nie miała BB :-D
moze wreszcie zajęlabym się czyms "pozytecznym", poczytala książkę, gazetę, obejrzala wiadomosci :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry