• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

tylko skad wziasc ta wersję???????

Janslu to kto?????

Adminka która napisała ten post do którego dałam link.

Dziunka - na razie koło siebie się bawią, ale już niedługo zaczną ze sobą ;-) , a fajnie, bo mają styczność z rówieśnikami. Jak tam noc na Pomorzu?
.

Wszystko się rozeszło...tak jak mówiłam....w Wejherowie rzadko kiedy coś się dzieje...chyba jezioro- Żarnowiec ściąga.

Cześć dziewczyny ;-) Dawno mnie nie było. Brak czasu niestety. Intensywnie szukam pracy, remont w domu, Majka zajmuja mi cały wolny czas. Ogólnie u nas dobrze ;-) Jak znajde chwile to poczytam co u was i napisze coś wiecej.

W końcu:-p

i ja sie witam :)

Etna, Marta, Dziunka a dzieciaczki Wam wczoraj w dzien spały?

Asia śpi dziennie 2,5 godziny i wczoraj też tyle spała. I na noc zasnęła o 19.20.:tak:

Aisa dziś "jechała" w chuście, bo wózek został wczoraj u teściowej. Dała sobie nawet zrobić dwa kitolki i przypiąć spineczkę:-)

reklama
hej

dalam Igiemu krede i pozwoliłam rysowac po ścianie-łatwo się sciera bo sprawdzałam haha.ale juz mam pomalowane łożko i noge:-Da ma być malowanie za jakiś czas to niech się pobawi.pozniej kupię tablicę :-Da co!!!!

wczoraj ogladałam film " Żona na niby" super na wieczór nawet z męzulkiem polecam!!!! uśmialiśmy się !!!gra Sandler ,Aniston i Kidman :-)

kurde watki mi sie pomyliły:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja!
Znów niewyspana, ale dobrze, że już piątek
Dziunka - na razie koło siebie się bawią, ale już niedługo zaczną ze sobą ;-) , a fajnie, bo mają styczność z rówieśnikami. Jak tam noc na Pomorzu?
Etna - to super, że Ci się udało wstawić foty, inaczej już bym pisała do adminów co zrobić... niektórym ostatnio właśnie szwankuje bb na komórce, a niektórym nie... ;-)
Polaa - to mama się Tobą zajmie ;-) , fajnie, że Kuba ma opiekunkę. ;-)

Ok, lecę dalej.
Anawawka pisz pisz pisz do nich w moim imieniu bo zdjęcia udało mi się wstawic z komórki, ale kablem przez laptopa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie dopisalam tego
Nawet już neta przeszukalam i nie wiem jak mam sobie pomoc z tym forum na mojej komorce :-(:-(:-(:-(:-(
i ja sie witam :)

Etna, Marta, Dziunka a dzieciaczki Wam wczoraj w dzien spały?
Paweł wstał o 7
potem w tym samochodzie spał 30 minut
no i poszedł spać po 21 :szok::szok::szok::szok: (ale goscie byli w domu u tesciowej jak wrocilismy i nie mial warunkow do spania)
No i wstał o 7 siku, bo już brzuszek bolał, a pampek suchy i jak zobaczyl tatę w łóżku u mamy to kkoniec spania :-)

U nas dziś pogoda barowa muszę wykombinowac coś na obiad, nie tylko dla nas. Robimy płot i mamy cyt. jaśka "pama od płocha" i pam na pierwszym miejscu jest wg Jaśka. Mięcho rozmraża ale nie mam pojęcia c z niego zrobić.

Ania super że z dzidzią wszystko dobrze.

Polaa to teraz z mamusią dojdziesz do formy. Mi też tak siniaki wychodzą jak byłam u ginki to kazała mi iśc do hematologa, bo to coś z tym związane ponoć, ale w Polsce dostać sie do specjalisty graniczy z cudem i nie poszłam.

Dziunka, Etna, Martolinka ja też zadroszcze wam tych spotkań.

Pathanka powiem Ci , ze jakos sie tak dobrałysmy , ze można sie dogadac :) kazda z nas inna a ja najmłodsza czuje sie jak małolata czasem:tak:
Antek spi a ja robie klopsiki;-)

małolata powiedz mi lepiej jaka u was pogoda bo u nas tak seeee, a wczoraj mialysmy sliczna pogode jak zawsze zreszta :)))

dziewczyny ktore nam zazdroszcza zapraszamy do nas :))))

Ja zrobiłam Pawłowi na deser galaretke wisniowa zobaczymy co na to powie, a na obiad sledzie w śmietanie

Etna u nas łądnie , nie pada , ale dosc parno.
Agrafka chciałaby sie spotkac :) wlasnie napisała na prv ;-)
Antek wypił szklanke maslanki zanim zasnął . Fan nabiału jak dziadek

Tak na szybko kochane na zakniętym założyłam wątek dot. kontaktów do nas, mi brakuje takiej wiedzy ogólnej, a w czasie wakacyjnym to szczególnie by się przydało ;-)

Ilona - kopę lat, co tam u WAS? na foty to my się doczekać nie możemy ;-)
Maxwell - można do tego przywyknąć, ćwiczę już prawwie 4 rok :-D
Dziunka - to super, że wczorajsza burza się rozeszła...

A ja dziś miałam akcję, na szybko z językiem do pasa leciałam po wagę zakupioną na allegro. :-D:-D Tempo miałam niezłe,,, wreszcie poważę moje kobitki.:-D:-D

reklama
Ja usiadłam, Oli spi.

Zeby to moje dziecko wiedziało co jego matka robi podczas jego spania...dzis ugotowałam mu piers z kurczaka ze szpinakiem, serkiem topionym i mascarpone. Jak mi tego nie zje chyba dozylnie mu wstrzyknę ;/ bo wyszło pyszne. Przegłodzę małego i nawet ok 19 ma mi to zjeść :) Siedzę nad miską lodów Grycana i idę na tv rozprostowac kosci.

Rany to juz znowu piątek. Tydzien mi leci tak szybko ze zanim się obejrzę juz zleciał.

Tak się zastanawiam co ja bym robiła w wolnym czasie jakbym nie miała BB :-D
moze wreszcie zajęlabym się czyms "pozytecznym", poczytala książkę, gazetę, obejrzala wiadomosci :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry