Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
dziewczyny przypominam o zdjęciach 
Aza - ja bym sie zapłakała za młodym
Aza - ja bym sie zapłakała za młodym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie myślałam dzis nad plasteliną ale nie wiem czy mały da sobie z nią rade a przy okazji czy mi wszystkiego nie poobkleja. Jak Dziunka poczekam na farby do malowania palcami))
No właśnie myślałam dzis nad plasteliną ale nie wiem czy mały da sobie z nią rade a przy okazji czy mi wszystkiego nie poobkleja. Jak Dziunka poczekam na farby do malowania palcami))
Mama, no przyznam, że jak dziś z mężem pojechaliśmu na miasto co zjeść to jakoś tak dziwnie, cicho i spokojnie... prawie nudno...)) Co do zdjęć to ja wyśle ale musze się zebrać i przejrzeć ale pamietam, wykonam
))
Cleo no w sumie przy jednym i drugim trzeba patrzeć hehe...
Konrad ostatnio przeszedł sam siebie w pomysłowości. Coś robiłam w kuchni, odwracam się a ta mała menda postawiła swój stołeczek na łóżku i próbował się na niego wgramolić...
Aza noszenie kulki sie szybko znudziło,zaczęlo sie jej rozrywanie i rzucanie na dywan
tatuś pokazał że mozna sie schowac do szafy...mały się sam teraz chowa i zasuwa i czeka aż sie go znajdzie
najnosze osiągnięcie od wczoraj
mama:jak się nazywasz?
Igorek: AGOEEEK![]()

spacerkiem, sami też nieźle dostaliśmy w kość;-)
położył się obok niego i zaczął mruczec Antek przyłożył ucho i raz dwa odleciał..