reklama

Listopad 2009

reklama
a co tam sie kurde stało????!!!!!!!!! tv nastawione na jakis film a netu nie przegladałam.
AniaSm jest z NO ale teraz jest w PL. całe szczescie ;p

Tu macie linka: Kto może stać za zamachami w Oslo? - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 22.07.2011

3198ad4dcb8ed27565067e9c8b089045,14,1.jpg

ponoć jakaś grupa się już przyznała do tego zamachu ,nawet jakbym była w NO to my mieszkamy daleko daleko od Oslo ponad 600km ;) Kingula ma ok 40km :( ciekawe co u niej ,chyba wyślę jej jakiegoś smsa

Witam

Kurcze odkad mama przyleciala nie mam czasu siasc przed kompem:no: ale dobrze, ze juz poszla spac haha:-D

wlasnie slyszalam o tym co sie dzieje w No:( masakra...

Mama ja tez pamietam o fotkach ale tak jak Ci napisalam wysle je po niedzieli, postaram sie w poniedzialek, musze znalez jakies fajne hihih:tak:

Gosiulek milej podrozy, wszystko bedzie ok ;) a Kacperek da rade, nie martw sie na zapas :)

anawawka moj jkaby gryzl balony to chyba bym zawalu dostala, nie nawidze jak pekaja, po prostu sie boje:zawstydzona/y:

Maz rozlozyl dzisiaj Mlodemu piaskownice, haha siostra zdazyla sobie w niej posiedziec bo Kuba spal a potem padal deszcz jak na zlosc:( bylismy dzisiaj w miescie, jakos dzien zlecial, lubie gosci ale ja to sie zawsze jakos dziwnie czuje jak jest ktos u mnie w domu:szok:
a to tylko mama z siostra, chyba za bardzo wszytsko przezywam

Dzieki laski, bede czekać na fotki. a tym samym mobilizuje inne dziewczyny jeszcze :D

Ech a my juz na nogach........Marcel stwierdził ze musi o 5.30 na nocnik no i juz koniec spania.

Dziunka a jak Twoj A. w NO rozmawialiście?

kto był z NO: Kingula i ktos jeszcze???? dajcie znać dziewczyny co u Was??

On gdzieś niedaleko Kinguli mieszka. Ale tam wszystko ok.

anawawka moj jkaby gryzl balony to chyba bym zawalu dostala, nie nawidze jak pekaja, po prostu sie boje:zawstydzona/y:

Maz rozlozyl dzisiaj Mlodemu piaskownice, haha siostra zdazyla sobie w niej posiedziec bo Kuba spal a potem padal deszcz jak na zlosc:( bylismy dzisiaj w miescie, jakos dzien zlecial, lubie gosci ale ja to sie zawsze jakos dziwnie czuje jak jest ktos u mnie w domu:szok:
a to tylko mama z siostra, chyba za bardzo wszytsko przezywam

Co do balonów - też tego nie lubię, bo ktoś mi tam kiedyś powiedział, że dziecko może się hukiem przestraszyc i nabawic się jakiegoś tiku, albo po prostu ogłuchnąc. Nie wiem czy to prawda czy nie, ale jak były mniejsze to balony dmuchałam do połowy, a teraz jak są to tylko z jakiejś okazji, jak dostaną na urodzinach czy coś takiego....i Asia od razu zębami się wgryza;-) no i jeszcze nie ogłuchła...:eek:

Myślałam że poobijam się dłużej, wchodzę do pokoju, bo kot coś dziwnie zareagował, a tam Asia próbuje zdjąc pieluchę nad nocnikiem;-) I teraz siedzi...na to Julia też wstała:confused2:

A kot z kolei na głodzie, bo dziś ma zabieg - oj takiego żebraka dawno nie widziałyście:sorry:

p.s. Pola zapomniałam dodac że nawet najbardziej wyczekani goście są najlepsi wtedy kiedy wrócą do domu:-);-)

Ostatnia edycja:
Hej to znowu ja ;-) Mam sekundke przerwy w sprzataniu to sie przywitam. Jak tylko remont sie skonczy to powróce ;-) Tak wogóle to widze ze nadal jestem moderatorem-nie chcecie mnie usunąć?? hihihhii Jak wroce to zaprowadze porzadki hihihihiih <żart>
Anawawka zdjecia mam na Nk.
Maxwell na legalu tak samo jak przed. Znamy sie 9 lat :szok::cool2: Tylko trudno sie do nazwiska przyzwyczaic.
Opowiem wam smieszna historie: bylam na rozmowie w sprawie pracy, i pracodawca przedstawil sie a ja zajaknelam sie , chwila zastanowienia i powiedzialam nowe nazwisko. Spojrzał na mnie z usmiechem na ustach i pewnie pomyslal ze nie pamiatam jak sie nazywam hahhahahhahahaha

Ostatnia edycja:
Dzieeeeeń dooooobryyyyyy! Ja choć nie ma małego nie moge spać od 8 a tak bardzo chciałam się wyspać przed dzisiejszą imprezą. Zaraz się szykuje i jade po raz pierwszy nowym autem na zakupy, na drugą strone miasta. Lepiej niech wszyscy zjeżdżają mi z drogi hehe... Powiem Wam, że mam syf w domu, nic mi się nie chce... Widzę, że jak dziecka nie ma to sobie luzuje ale jutro wraca więc się wezmę do roboty :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry