• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Tak na szybko kochane na zakniętym założyłam wątek dot. kontaktów do nas, mi brakuje takiej wiedzy ogólnej, a w czasie wakacyjnym to szczególnie by się przydało ;-)

Ilona - kopę lat, co tam u WAS? na foty to my się doczekać nie możemy ;-)
Maxwell - można do tego przywyknąć, ćwiczę już prawwie 4 rok :-D
Dziunka - to super, że wczorajsza burza się rozeszła...

A ja dziś miałam akcję, na szybko z językiem do pasa leciałam po wagę zakupioną na allegro. :-D:-D Tempo miałam niezłe,,, wreszcie poważę moje kobitki.:-D:-D

anawawka, ale cos nie wszystkie rubryki sama wypelnilas ;-) heheheh :-)

reklama
Buhahaha, już błąd naprawiłam ;) , tak to jest jak się robi coś dodatkowego w pracy:-D:-D
Teraz jestem w domu, kobitki już bawią się balonami, gryzą je zębami..:szok: Skrzypią strasznie.

Dla ułatwienia link dodałam też do przekierowań do albumu zamkniętego. Ufff jeszcze trochę nauki przede mną, wybaczcie, że tak na raty, ale kobitki okupowały też kompa.;-)

Hey babole! Ja siedze i odpoczywam bo nalatałam sie dziś po urzędach aby auto zarejestrować. Na szczęście już wszystko załatwione i jutro jade na zakupy. Małego zostawiłam dziś u mamy bo po urzędach nie chciałam go tachać a po drugie jutro jest impreza z mojego męża pracy wiec poszalejemy:))) Tak więc do niedzieli zostałam słomianą mamą :)))

reklama
No właśnie myślałam dzis nad plasteliną ale nie wiem czy mały da sobie z nią rade a przy okazji czy mi wszystkiego nie poobkleja. Jak Dziunka poczekam na farby do malowania palcami :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry