• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Tak na szybko kochane na zakniętym założyłam wątek dot. kontaktów do nas, mi brakuje takiej wiedzy ogólnej, a w czasie wakacyjnym to szczególnie by się przydało ;-)

Ilona - kopę lat, co tam u WAS? na foty to my się doczekać nie możemy ;-)
Maxwell - można do tego przywyknąć, ćwiczę już prawwie 4 rok :-D
Dziunka - to super, że wczorajsza burza się rozeszła...

A ja dziś miałam akcję, na szybko z językiem do pasa leciałam po wagę zakupioną na allegro. :-D:-D Tempo miałam niezłe,,, wreszcie poważę moje kobitki.:-D:-D

anawawka, ale cos nie wszystkie rubryki sama wypelnilas ;-) heheheh :-)

reklama
Buhahaha, już błąd naprawiłam ;) , tak to jest jak się robi coś dodatkowego w pracy:-D:-D
Teraz jestem w domu, kobitki już bawią się balonami, gryzą je zębami..:szok: Skrzypią strasznie.

Dla ułatwienia link dodałam też do przekierowań do albumu zamkniętego. Ufff jeszcze trochę nauki przede mną, wybaczcie, że tak na raty, ale kobitki okupowały też kompa.;-)

Hey babole! Ja siedze i odpoczywam bo nalatałam sie dziś po urzędach aby auto zarejestrować. Na szczęście już wszystko załatwione i jutro jade na zakupy. Małego zostawiłam dziś u mamy bo po urzędach nie chciałam go tachać a po drugie jutro jest impreza z mojego męża pracy wiec poszalejemy:))) Tak więc do niedzieli zostałam słomianą mamą :)))

reklama
No właśnie myślałam dzis nad plasteliną ale nie wiem czy mały da sobie z nią rade a przy okazji czy mi wszystkiego nie poobkleja. Jak Dziunka poczekam na farby do malowania palcami :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry