• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Witam i ja!
Znów niewyspana, ale dobrze, że już piątek
Dziunka - na razie koło siebie się bawią, ale już niedługo zaczną ze sobą ;-) , a fajnie, bo mają styczność z rówieśnikami. Jak tam noc na Pomorzu?
Etna - to super, że Ci się udało wstawić foty, inaczej już bym pisała do adminów co zrobić... niektórym ostatnio właśnie szwankuje bb na komórce, a niektórym nie... ;-)
Polaa - to mama się Tobą zajmie ;-) , fajnie, że Kuba ma opiekunkę. ;-)

Ok, lecę dalej.

Cześć dziewczyny ;-) Dawno mnie nie było. Brak czasu niestety. Intensywnie szukam pracy, remont w domu, Majka zajmuja mi cały wolny czas. Ogólnie u nas dobrze ;-) Jak znajde chwile to poczytam co u was i napisze coś wiecej.

Witajcie,
u nas pogoda niedookreślona i nie wiem jak się ubrac:baffled:
Ania Sm bedziesz brac magnez i sie nie martw:tak:ciekawe , czy bedzie dziewczynka hmmm

Co do dzieci to Antek i Asia to dwa łobuzy. Antek wczoraj Pawłowi nawet naszego kota nie chciał dac pogłasakac

Cześć laseczki;-)
U nas leje od wczoraj i nic się nie zapowiada, żeby było lepiej..pozazdrościłam tych kotletów z jajek i dzisiaj na obiad..kotleciki z jajek:-D:-D..

Etna, Martolinka i Dziunka- oj, ja Wam też zazdroszczę tych spotkanek..ja tu wszystkich mam daleko..najbliżej to chyba mamę i Marcelka;-)..fajnie, że możecie się spotkać, poklachać, a dzieci wybawić na maxa..:tak:
AniaSm - super, że wszystko ok..a magnez ja też łykam, ale ze względu na skurcze nóg..ech, uroki ciąży..a macie już wybrane imiona? My chyba zostaniemy przy Marcie:-)
Polaa, to na długo z wizytą przyjechali do Was? Mama teraz Cię podtuczy;-) No i fajnie, że Kubuś ma taką ciocię;-):-)..
Anawawka, Ty to chyba byś musiała założyć Klub Małośpiących..i tak jestem w szoku, skąd w Tobie tyle energii kochana??
Ilona212- jak tam życie na legalu, hihi:-):-)

:) to bardzo malutko :) Oli tez pewnie szybko by na noc usnął po takiej krotkiej drzemce :)

U mnie dzis chłodniej, chociaz widzę ze słonce zaczyna się przebijac. Jest ok 20 stopni i duzy chłodny wiatr. Dobrze :)

Nakarmię Oliska i zmykamy na targ autem/mejtajem albo wozeczkiem spacerek.

Co dzis na obiad dla małego, jejuuuu znowu dylematy :) chyba najlepiej gdyby obiad nam wypadał przed drzemką bo po drzemce Oli je tylko to co lubi ;/ Tylko kiedy go ugotowac gdy trzeba na spacer wyjsc? Wczoraj podrukowałam sobie fajne przepisy wiec moze cos dzis zrobię. Dla nas wczorajszy chłodnik. Ja ostatnio gotuję a nie jem, zyję powietrzem i lodami Grycana ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry