reklama

Listopad 2009

Agrafka w pon zmarł mój szef, a dziś ciocia (5 miesięcy po wujku), pogrzeb za pogrzebem:baffled:
Ile masz lat dokładnie? 80 rocznik? a zwyczaje mamy takie że przyjeżdżasz jak świta a wyjeżdżasz jak zmierzcha;-)

I do zwyczajów dodam jeszcze ciastka , dużo ciastek:-D i żarełka ogólnie :-D

Agrafka my młodsze? mi daja od 18 do 28 lat wiec niezły rozdźwięk;-) Ty masz nie więcej jak 27-28

Ja rocznik 80... W niedzielę skończyłam 31 !!!:szok:

reklama
hej dziewczynki :)

my dzis pospalismy do 9 i dopiero o 15 Olis mi zasnał. Ok 12 probowałam go uspic ale po godzinnym czytaniu bajki postanowił wstac i wyjsc z sypialni. Nigdy go siłą nie zatrzymuję bo tylko wrzasku by narobił, a po co ;p Przyszła sąsiadka ok 17 letnia "siasia" dla Olinka, Olis ją uwielbia, tylko z nią jak idzie na spacer potrafi mi pomachac i isc sobie, z tatą, babcią - woła mamę. Sasiadka zjadła zupkę, ciasteczka, pobawiła się z Oliskiem i poszła bo ok 14.30 Olis zaczął byc spiący. Usypianie zeszło nam do 15, Olis postanowił opuscic sypialnię....no ale teraz musialam byc stanowcza i zasnął w sekundę.

Coś Was podczytałam ale czasu mam mało bo zmykam do lozka przez tv, Oliska wybudzam ok 17. Ok 18 idziemy na kulki. O tej godzinie mamy mają aerobik a to jest na tej samej sali wiec przychodzi troszkę dzieci i Olis bedzie się mogł z nimi pobawic.

wszystkim solenizantkom przyszłym i przeszłym Sto lat!

Agrafka super ze urlop udany. My jedziemy ok 13 nad to morze a pare dni temu tesc namawial nas na Bukowinę Tatrzanską z harcerzami na 2 tygodnie za 400 zł od osoby z wyzywieniem! az zal ze nie skorzystamy, ale wybieram morze ;/ kurczę my za samą kwaterę damy wiecej niz 3x tyle ;/ ech...ale morze to morze :)

kurde, oparzyłam sobie czolo :/
watróbka mi prysnęla, dość potężnie, slady niewielkie, a piecze jak diabli :/

zjadłabym :-)pochuchaj,popsikaj,daj mężowi do pocalowania,sladu ani bólu nie będzie;-)

pada,i padaaaaaaaa

u mnie nic nowego ( jakby kto był ciekawy...:sorry2:)

aaa w sobote ide na 1 impreze od 3 lat do klubu,Mały zostaje z tata i niech się dzieje co chce!!!!!!!!!!!!!:-D

Agrafka Wszystkiego Najlepszego!!

Dziewczynki dzięki za życzenia :)
Jakoś 30-ka mnie w ogóle nie zasmuciła, ale terz jak myślę że już tylko 9 lat do 40-ki... OMG...

Agrafka super ze urlop udany. My jedziemy ok 13 nad to morze a pare dni temu tesc namawial nas na Bukowinę Tatrzanską z harcerzami na 2 tygodnie za 400 zł od osoby z wyzywieniem! az zal ze nie skorzystamy, ale wybieram morze ;/ kurczę my za samą kwaterę damy wiecej niz 3x tyle ;/ ech...ale morze to morze :)

Ula ja uwielbiam morze i to nie ze względu na plażowanie, bo akurat smażyć się nie lubię. Byłyśmy z Alutką na "babku babku udi udi" ;) chyba w sumie ze 4-5 razy (i to nie cały dzień tylko ze 2-3 godzinki rano albo popołudniu). A tak to duuuużo spacerów po promenadzie, parku nadmorskim i w Orłowie, ryba w Jelitkowie itp. :). Jak ja siedziałąm z chorą Alutką moja siostra popłynęła na Hel Tramwajem, buli też na starówce w Gdańsku.

Ale we wrześniu jedziemy z teściem na 4 dni w Bieszczady. Nie bardzo sobie wyobrażam Alutkę w Bieszczadach, ale zobaczymy :)

reklama
Ja właśnie się boję zeby Oli mi nie zachorował/zagorączkował z niewiadomej przyczyny tak jak to miało msc w czerwcu i lipcu ;/ bo wtedy to juz z gorączką siedzenie w domku murowane. A Tobie Ala na msc zachorowała, czy przed wyjazdem? Szukaliscie tam lekarza?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry