Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem jakim cudem, jestem dosłownie załamana bo roboty z nimi miałam od groma no i muszę zacząć od nowa.............Co do usg I karty ciazy w 12 tyg to w UK standard I tez nie rozumiem waszego oburzenia,
tym bardziej,ze juz mialas usg na ip.
A teraz zakrzyczcie mnie![]()
marolinka dobrze, ze zmieniasz lekarzaco do USG to moze i mial racje bo rzeczywiscie mialas niedawno robione i wszystko jest ok;-) a to jest starszy lekarz jak moge spytac??.
Ula zgadzxam się w 100%. Gdyby nie leki na podtrzymanie z I trymestru ciąży z synem moze Antka nie byłoby na świecie..Kurczę a ja nie kumam tego podjescia, ze w pierwszym trymestrze to niech się dzieje wola nieba! Moj gin mowil ze w angli lekarze na plamienia na początku ciązy nie przepisują progesteronu, czytalam ze dziewczyny z pl sobie sprowadzają. Oni utrzymują tylko mocną ciążę, a jak są problemy na początku to zostawiają losowi.![]()
USG nie było mi potrzebne dla fanaberii ale chce sprawdzić , czy serce mojego dziecka bije ot co... plamienie ustalo , ale nie wiem co dziej się w srodku.Ja też uważam, ze w ciązy nie trzeba co miesiac robic usg i co 2 tygodnei do gina latać. Nie widze nic zlego w ząlożeniu karty w 12 tc. Możę gdybym sama była w takiej sytuacji to myslałabym inaczej ale też wydaje mi się, że trzeba dać działać naturze, normalne jest, ze bywają słabsze i mocniejsze ciąże i czasem kobieta nawet nie wie, że jest w ciązy.
..Banana rozpętała niezłą burzę..

Nie straszcie dziewczyny..Marysia miała 3100g, a ja miałam problem ją urodzić..
Poza tym czytam Was, ale nie mam chwili na odpis, bo dzieciaki roznoszą chałupę.
Aza, to co za imprezka była?:-)Witam się z rana rozmemłana jak śmietan))) Do 3 w nocy drinkowaliśmy i ledwo zwlokłam się z łóżka. Dobrze, że Konradek pozwolił mi do 10 leżeć w łóżku, wyrozumiały dziś jest hehe...
Anawawka, Twoje słowa są balsamem na moją duszę..liczę na to,że moja druga też będzie ciut mniejsza,albo porównywalna do Marysi..znaczy, chodzi mi o wagę..bo co do charakterku, to, hm..;-)Co do drugiego dziecka większego, ciężkiego - Hanka 3040 i 53, Gonia 2960 i 55;-) Ale ja jestem szczególnym przypadkiem.![]()
Martolinka - spokojnie, nie bierz tak do siebie tej dyskusji;-), co do lekarza - któż to wie jak ma podpisaną umowę z NFZ i jakie badania może zlecać bezpłatnie, może stąd takie potraktowanie Ciebie... co do założenia karty ciąży to też wytyczne odgórne.. :