Goska82
M i K moje szczescia:-)
Ajj... bo w Anglii robi sie coraz bardziej tak jak w Polsce. Moj wujek ma tam rodzine i by nam pomogli na poczatku. Tzn moj tata dostal oferte pracy razem z moim wujkiem kuzynem i moim K. No a my kobiety (ja, mama i ciocia) nie zostaniemy same :-) Mamy tam 2 domki od kuzyna mojego wujka do remontu, nie musielibysmy placic za to za czynsz a moj tata i wszysycy faceci z mojej rodziny sa budowlancami wiec sami sobie to odremontuja. Pozatym chcialabym zeby moj K znalazl stala dobra prace i nie martwic sie poprostu jak przezyc kolejny miesiac. Tak wiec faceci chca wyjechac w pazdzierniku/ listopadzie, jezeli wszystko sie pouklada z ich kontraktem tutaj w Anglii itd ( nie wiem jak przezyje rozlake z K, porod i pierwsze tygodnie bez niego) Wsumie nic jeszcze nie wiadomo, ale wole sie zabezpieczyc zeby moc wrazie czego jak najszybciej przyjechac do Kanady z maluszkiem.
aha no to super ze macie do kogo jechac:-)i ze az w tyle osob:-)a do Kanady nie trzeba wizy miec??i do jakiego miasta chcecie jechac??super wam:-)

) wiec slodkiego mi wystarczy. Ale zaraz zaparze sobie pysznej herbaty, to moze mi przejdzie