Milencia
Fanka BB :)
dzisiaj juz brzuszek lepiej. troszke mnie z rana pobolalo gdzies na dole a na razie jest lepiej. ja nospy nie biore bo tutaj nie ma. a u mnie to nie sa dni przypadajace na @ wiec nie wiem co to za bolesci byly. no i caly czas czekam na ten moj brzuszek ale dzidzia ciagle sie chowa. ;-)Milencia jak brzusio dzisiaj? ja w ubiegłym tygodniu tak się męczyłam z bólami...nawet pare takich skurczy się przypałętało..umówiłam się nawet z przyjaciółką położna że na dyżur do szpitala wpadnę się przebadać..brałam nospę i przeszło..4 dni to trwało...a teraz po tym brzuszek miwyskoczyłWięc miejmy nadzieję że u ciebie też tak będzie..doliczyłam się jeszcze ,że akurat na te dni przypadała by mi @..więc bóle brzuszka wtedy są normalne,z tym że trzeba wtedy uważać na siebie i się oszczędzać..Życzę ZDRÓWKA
![]()
ja mysle ze to sie zaczyna pojawiac zazdrosc. wiadomo do tej pory ona byla ukochana corunia no a teraz czuje ze nadchodzi konkurencja i nie chce czuc sie odrzucona czy zapomniana. w sumie mozesz jej czasem pomoc w czynnosciach ktore wczesniej robila ale ja bym sprobowala ja nauczyc ze to ona teraz bedzie musiala pomoc mlodszemu rodzenstu i po malu obudzic w niej poczucie odpowiedzialnosci tak zeby czula sie wazna ze mino ze dzidzia przyjdzie i tak zawsze bedzie kochana corunia a teraz bardziej potrzena jako starsza siostra ktora powinna byc wzorem dla dzidzi. eh napisalam poemat ;-)widzę że rodzeństwa rozrabiają
moja jest grzeczna tylko zrobiła się dwa razy bardziej absorbująca odbieram to jako chęć zwrócenia na siebie uwagi
np nagle potrzebuje mnie w łazience żeby umyć ręce niby nie może odkręcić wody
nie wiem czy powinnam to ignorować? czy jednak wstawać do niej i pomagać w czymś z czym sobie świetnie sama wcześniej radziła
narazie biegam koło niej ale nie wiem czy dobrze robię bo mam wrażenie że mi sie zaraz zacznie ze wszystkim uwsteczniać
jej rożek który chciałam mieć awaryjnie dla dzidzi nagle zrobił się jej ulubionym kocyczkiem
nigdy go wcześniej nie chciała i leżał sobie w szafie jak spytałam jej czy pożyczymy dla dzidzi to koniec tematu
kocyk jest jej a dzidzi kupimy jeszcze jedno nowe
martynia cieszy się z dzidzi całuje mój brzuszek mówi do niego ale mimo to widzę że może być ciężko
musimy zadbać o to żeby nie czuła się odrzucona i żeby nadal czuła się tak samo kochana
a mi sie wydawalo ze natalunia ma slub w piatek 12 i dlatego pisala ze to w cerkwi sa w piatki a nie w soboty. a moze cos pomieszalam.to już dziś??!! jeny jak to szybko z;leciało.... :-) fajnie jeśli pogoda ładna to i ja mam nadzieję żew będzie dobry dzień dla niej![]()
Więc miejmy nadzieję że u ciebie też tak będzie..doliczyłam się jeszcze ,że akurat na te dni przypadała by mi @..więc bóle brzuszka wtedy są normalne,z tym że trzeba wtedy uważać na siebie i się oszczędzać..Życzę ZDRÓWKA
i tak sie juz ze mnie smieja ze mam krzeslo jako jedyna i srtoja sobie zarty