reklama

Listopad 2009

Milencia jak widzisz to ja pomieszałam :-p mi to się już mylą dni....
i myślałam że to już dziś.... a dziś jest sroda....:zawstydzona/y:
hehe....

natalunia super że będziesz mogła się wybawić na weselichu..... :-D
napewno będzie super zabawa.... życzę powodzenia i udanej zabawy... bo ze mną o nie wiadomo czy będę do piątku jescze czy nie :-p

reklama
Ka...M ja chce teraz przed porodem zebym mogla pozniej sobie nowy paszport wyrobic szybko bo musze czekac pozniej 4 miesiace a nie chce z dzidziusiem jezdzic taki kawal drogi ciagle, noi bedzie mi latwiej wyrobic dziecku paszport. :) A pozatym myslimy o wyjezdzie do Kanady wiec latwiej wszystko bedzie zalatwic jak bede zona mojego K. Wiec musze miec poukladane wszystko zanim maluszek przyjdzie na swiat :-)

teraz jak już doczytałam to rozumiem..... :tak: wiesz jakbym nie miała tylu papierków w urzędach i nie musiałanbym lecieć do pl zmieniać dowodu to pewnie też byśmy wzięli cywilny i to tutaj.... ale postanowiłam inaczej... i w siumie dobrze bo nic na szybko nie będzie a i później rodzice będą na ślubie...

weri gratulacje dobrych wyników...

mi przysłali dzisiaj pocztą że mam za niski poziom żelaza.... i .... że mam zacząć brać tyle że ja już od ok 3 tygodni biorę żelazo:sorry: więc skoro to niwe pomaga to już nie wiem...:confused2:

świetnie butterfly :-D jak miło czytać takie posty... hiiii....

a co tam Ci nie pozwala już do nas tak często wpadać??
trzymaj się i odwiedzaj nas częściej :tak:
Jak przychodzę z pracy to już nie mam ochoty komputera włączać po całym dniu. Wolę sobie poleżeć i troszkę odpocząć. Dlatego tak rzadko wpadam.

Wogole to mam taka mala wiadomosc, ze zdecydowalismy ze sie pobierzemy i to juz za miesiac tzn jak wszystko da rady zalatwic ale raczej na 90%. Pobierzemy sie w Polsce na naszym urlopie.
Gratulacje :-)

mi się właśnie w piecyku zapiekanka robi :) ta z serii "pomysł na..." zobaczymy co z niej wyjdzie. pachnie niesamowicie, mam nadzieję, że tak samo będzie smakowała :)
Smacznego! Pewnie będzie pyszniutka
A ja wlasnie wrocilam od poloznej wyniki krwi i moczu w normie slyszalam tez po raz pierwszy jak malenstwu bije serduszko:-) leciec samolotem tez moge a do pracy kazala mi wziasc uwaga.... poduszke ciekawe co na to moj szef powie:-p i tak sie juz ze mnie smieja ze mam krzeslo jako jedyna i srtoja sobie zarty:baffled:
Gratuluję dobrych wyników.

Pozdrawiam

Ciekawe jak tam nasza Panna Młoda :-)
na pewno będzie pięknie wyglądała ta nasza Natalcia :rofl2:

mi trochę humor się poprawił, nawet zaczęłam się uśmiechać, więc może będę jednak miała miły weekend :zawstydzona/y:

Gratuluje dobrych wieści po wizytach u ginów:-)!!!
Witam nowe koleżanki:-)

rozpisałyście się strasznie, a tylko dwa dni mnie nie było.

A ja nie wiem czy dzidzie poczułam, ale porównałabym to do skurczu, szczypania lub prądu, 3 razy takie coś czułam w okolicy pępka. A tak w ogóle to pępek ostatnio mam płytki, jeszcze z 2 może 3 tygodnie i z głębokiej dziury, którą miałam przed ciążą zrobi mi się ślimaczek :tak:

A ja jestem dzis głodna jak nie wiem... Ale po wszystkim żołądek mnie boli dzisiaj. I wzięłam w końcu no spę i nie wiem czy to dobrze, czy źle... Jak myślicie?
nie wiem czy dobrze rozumiem wzielac nospe na bol zoladka? to ona na zoladek jest?:eek: z tego co wiem to w ciazy bierze sie nospe na skurcze wiec ci nie powinna zaszkodzic mnie tez czasami zaboli zoladek i brzuch ale ja jeszcze ani razu nospy nie bralam i tak truje dzidzie lekami na astme:-(

witajcie ja dzisiaj mialam dziwne bole rano jakby w srodku w pochwie gleboko zmartwilam sie moze to ta szyjka macicy czy co? mowilam poloznej dzisiaj ale ona mowi ze to normalne ze bedzie bolec bo dzidzia rosnie nie wiem wystraszylam sie na szczescie niedlugo lece do polski pojde do swojego ginekologa jest super mam nadzieje ze wszystko mi wyjasni i dobrze zbada:happy:

reklama
Weri nie martw się, mnie też tak boli i to od dawna. Mój lekarz też twierdzi, że to jest zupełnie normalne i że wiele kobiet ma takie odczucia. Zresztą mnie badał i szyjkę mam w porządku. Po prostu tam się robi ciężko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry