reklama

Listopad 2009

dzięki passingby:-)! Moja gin wyjechała na jakąś konferencję do amsterdamu i nie miałam kogo spytać:-)! Mam jeszcze pytanie. Może idiotyczne i wyjdę na głupka... Czy gdyby szyjka się rozszerzała albo byłoby z nią coś nie tak to ja bym to czuła? bo mam dziś wrażenie że jakoś rozpulchnione to wszystko dziś...:-(i się oczywiście juz zamartwiam...

Być może to "system połączony" bo tez mam takie wrazenie, ale tym ma sie rowniez nie martwic - na razie sie oszczedzac i 22 wizyta kontrolna (planowana) wiec mnie dokladnie obejrzy. Takwiec polez sobie do jej powrotu i zadzwon koniecznie zaraz jak wroci. Teraz sa 4 dni wolnego - mozna wykorzystac :)

reklama
Passingby jesteś wielka i Twoja gin też :-)! Jak do poniedziałku będę się tak czuła to lecę na wizytę :-)! Póki co bardzo mnie uspokoiłaś:tak:! Dzięki wielkie:-)!

Ostatnia edycja:
weri gratuluje dobrych wiesci :-)

klaudzia super wiesci z tym slubem,ciesze sie :-)z Toba i grtauluje :-)

natalunia poniewaz nie bedzie mnie tydzien zycze Tobie abys przezyla najwaspnialszy dzien w swoim zyciu,ciesz sie kazda chwila
Zycze Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia,szczescia i przede wszystkim aby Wasza dzidzia zdrowo i szczesliwie przyszla na swiat
powodzenia pa

a ja kochane jutro lece na urlopik dlatego zycze wam abyscie trzymaly sie zdrowo i aby Wasze dzidzie rosly zdrowo i ruszaly sie zwawo:-)
pozdrawiam goraco do uslyszenia pa

weri gratuluje dobrych wiesci :-)

klaudzia super wiesci z tym slubem,ciesze sie :-)z Toba i grtauluje :-)

natalunia poniewaz nie bedzie mnie tydzien zycze Tobie abys przezyla najwaspnialszy dzien w swoim zyciu,ciesz sie kazda chwila
Zycze Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia,szczescia i przede wszystkim aby Wasza dzidzia zdrowo i szczesliwie przyszla na swiat
powodzenia pa

a ja kochane jutro lece na urlopik dlatego zycze wam abyscie trzymaly sie zdrowo i aby Wasze dzidzie rosly zdrowo i ruszaly sie zwawo:-)
pozdrawiam goraco do uslyszenia pa

Dziekuje Oilwko :)

A Tobie zycze udanego urlopu :) wypoczywaj kochana :-):-):-)

Ka...M
Znajoma opowiadała, że też miała problem z niedoborem żelaza w ciąży mimo że brała tabletki - okazuje się, ze to żelazo które się przyjmuje w tabletkach należy popijać czymś kwaśnym - np sokiem pomarańczowym czy grejfrutowym - wtedy podobno jest o wiele lepsze wchłanianie :tak:
ale ja nie lubię....:eek: popijam wszystkie witaminki wodą a ostatecznie gorzką herbatką....
bo jak piłam coś kwaśniejszego np herbaę z cytryną to ją wymiotowałam:sorry:
więc wolę nie ryzykować... a soki mi nie wchodzą żadne....:-(
tak jak i mięsa zresztą .... :baffled:

Hej dziewczyny! jak tylko jest wolne albo mojej gin nie ma (albo to i to:-)) to od razu mam wątpliwości 1000... I znów pytanie z serii być może idiotycznych:
od wczoraj mam wrażenie że jest strasznie dużo śluzu, więcej niż wcześniej. To jest normalne, jego ilość będzie się zwiększać?
Na szczęście dziś już nic nie boli, brzusio miekki:-). Bardzo Was proszę o odp.:-)

od wczoraj mam wrażenie że jest strasznie dużo śluzu, więcej niż wcześniej. To jest normalne, jego ilość będzie się zwiększać?
Na szczęście dziś już nic nie boli, brzusio miekki:-). Bardzo Was proszę o odp.:-)
To normalne, ja mam czasem takie dni, ze mam az mokro. Raz sie przestraszylam, ze moze wody wyciekaja, a to byl wslasnie sluz. I sa dni, kiedy jest dosc sucho. Nie stresuj sie :) Ciesz sie! Bedziesz mamusia!!!:-D:-D:-D

U nas dzis znowu pochmurno i chlodno.
Ja zasypiam na stojaco-wplyw pogody i nocnych wedrowek do naszego lozka naszego synka. Co zasnie i go odniesiemy to wraca jak bumerang ;)
Troszke sie nudze, bo moj maz w pracy :( niestety pracuje wg berlinskich swiat.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry