Cześć dziewczynki

)
Ja rozłożyłam się i chruje. Wczoraj byłam na usg i z dzidzią wszystko ok rośnie jak na drożdzach. Za to ja mam katar i gorączkę i ból gardła. Leczę się jak mogę. Tylko martwie się czy gorączka nie zaszkodzi maleństwu. Zbijam ją paracetamolem. Dzisiaj święto więc nie chce dzwonić do mojego gina.
Klaudzia gratulacje decyzji

)
Pianistka pytałam się o lokomotiv i mój gin powiedział że nie powinno się brać, chyba że jest to jednorazowe to że jedną tabletkę na podróż mogę sobie spokojnie wziąść i się nie martwić

)
Są też podobno jakieś czopki, o które musisz zapytać w aptece.
Dzieki za odpowiedz, ostatnio to samo uslyszalam o aviomarinie, tutaj pojde na wizyte z GP 30tego po skanie, to moze mi tu cos doradza innego, lokomotiv mi niestety, nie zadzialal i zle sie czulam po nim juz raz, wciaz wiec mysle czy dwie tabletki aviomarinu na sam lot w ta i spowrotem bylby az tak szkodliwy... musze sie popytac w Polsce wiecej lekazy bo zdania sa podzielone, niektorzy przypisuja aviomarin dziewczynnom na dokuczliwe wymioty w ciazy, a na opakowaniu napisane ze przeciwwskazaniem jest pierwszy trymestr ciazy, a nie cala ciaza. Ehhh, sama juz nie wiem... Czytalam w necie o Cocculine ze mozna, ale to strasznie slaby lek i moge wziac jak bede z lotniska autem do domu jechala, bo zawsze mozna sie zatrzymac jakby co, a w samolocie musze sie czuc dobrze, i tak nie wiem jak zadzialaja skoki cisnienia na moja glowe i nogi, wiec choc w zoladku chcialabym czuc ulge...