Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no ood kilku dni.. moze teraz będą 4-5 :-( zobaczymy co będzie dalej.....Ka..m a od jak dawna zaczęłaś wymiotować?? bo mnie męczy tak jak ciebie 3 dzień, tylko że ja po wszystkich posiłkach wymiotuje. Jedynie suchary bez cukru jakoś zapychają.
nie wiem czy tak na witaminy reaguję... zovaczę.... dzisiaj jeszcze tabletek nie brałam.... wezmę pod wieczór... jak będzie lepiej to zmienię porę dnia... tyle że wcześniej też tak brałam i było wszystko ok....Ka...M a czy Ty przypadkiem tak nie reagujesz właśnie na witaminy ?? Próbowałaś brać je rano? Ja kiedyś brałam wit przy okazji anemii. I na żelazo reagowałam właśnie tak. Lekarka wtedy kazała brać na noc, przed snem...
możliwe o wcześniej nie braam żelaza i było ok...Moja koleżanka też wymiotowała po żelazie. Musiała odstawić tabletki i jeść produkty bogate w ten składnik, żeby uzupełnić niedobory. Urodziła zdrową dzidzię![]()