Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwszy raz coś takiego czułam...Wlasnie kupilam go, bo innych nie mieli, tylko na recepte, a jedno za ponad 35zl. Faktycznie 50tabletek, zaplacilam 6.5zl. Mam teraz pytanko, czy Ty je przyjmujesz 3 razy dziennie? Mam zle wyniki, ale biore jeszcze falvit i nie chcialabym przedobrzyc![]()
Kurcze powiem wam, że dzisiaj się zaniepokoiłam... stanęłam na wadze u babci i waga pokazała mi, że ważę dokładnie tyle co przed ciążą... we środę idę do lekarza, to tam się dobrze pomierzę... ale lekko spanikowałam![]()

Na pewno będę wpadać, bo tu strasznie miłe towarzystwo:-) Jestem już uzależniona.aha... szkoda... ale mam nadzieję że i tak choć na chwilę będziesz zaglądać....
i pisać co tam u Ciebie i Twojego maleństwa....![]()

Natalcia na pewno bedzie ślicznie wyglądać.Ciekawe jak tam nasza Panna Młoda :-)
na pewno będzie pięknie wyglądała ta nasza Natalcia
mi trochę humor się poprawił, nawet zaczęłam się uśmiechać, więc może będę jednak miała miły weekend![]()
Ja też porównałabym pierwszego kopniaka do prądu w brzuszkuA ja nie wiem czy dzidzie poczułam, ale porównałabym to do skurczu, szczypania lub prądu, 3 razy takie coś czułam w okolicy pępka. A tak w ogóle to pępek ostatnio mam płytki, jeszcze z 2 może 3 tygodnie i z głębokiej dziury, którą miałam przed ciążą zrobi mi się ślimaczek![]()

Udanego urlopu. :-)a ja kochane jutro lece na urlopik dlatego zycze wam abyscie trzymaly sie zdrowo i aby Wasze dzidzie rosly zdrowo i ruszaly sie zwawo:-)
pozdrawiam goraco do uslyszenia pa

A mnie znowu bezsennosc dopadla.
Wogole dopiero teraz znalazlam wolna chwilke bo troszku zabiegana. Sprzedajemy auto bo jest nam niepotrzebne, ja mam swoje, moj K dojezdza z moim tata do pracy bo razem pracuja, wiec kolejne nam niepotrzebne, a przynajmniej troszke kaski bedzie. Wiec musialam troche postac z klientami jak K nie bylo![]()
Wogole to mam taka mala wiadomosc, ze zdecydowalismy ze sie pobierzemy i to juz za miesiac tzn jak wszystko da rady zalatwic ale raczej na 90%. Pobierzemy sie w Polsce na naszym urlopie. Narazie tylko cywilny, ale przynajmniej bedziemy rodzina. A pozniej bedzie mi latwiej dla maluszka paszport wyrobic i wszystkie papierkowe sprawy :-) Wiec jestem bardzo podekscytowana choc biore to tylko jako formalnosc, jego zona i tak czuje sie juz od kilku lat heheh Niestety moich rodzicow nie bedzie i nie planujemy zadnych gosci. Tylko rodzice mojego K, swiadkowie i moja babcia![]()
Naszczescie moja Mama nie ma nic przeciwko temu ze nie bedzie jej bo tak jak ja uwazamy to tylko za formalnosc a prawdziwy slub jest przed BogiemNa taki jeszcze poczekamy..
Pozdrawiam Was dziewczynki i zycze milej nockiBuziale w brzusie :*:*:*
Gratuluje dobrych wieści po wizytach u ginów:-)!!!
Witam nowe koleżanki:-)
rozpisałyście się strasznie, a tylko dwa dni mnie nie było.
A ja nie wiem czy dzidzie poczułam, ale porównałabym to do skurczu, szczypania lub prądu, 3 razy takie coś czułam w okolicy pępka. A tak w ogóle to pępek ostatnio mam płytki, jeszcze z 2 może 3 tygodnie i z głębokiej dziury, którą miałam przed ciążą zrobi mi się ślimaczek![]()