Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oby tylko młoda chciała współpracować.

, nic na jutro nie mam przygotowane, idę na żywioł
nie miałam żadnych wytycznych co mają wziąć, to wezmą kilka rzeczy na zmianę i koniec finito. U Hanki w tamtym roku, to był miesiąc w zasadzie rozpędu, nawet dzieciaki nie myły zębów.. poznawali się;-)
U mnie trochę mniej wolny póki nie załatwię dla Asi jakiegoś przedszkola lub klubiku (wygląda na to że będę musiała to przełknąć). No i będę mieć auto, jutro klucze odbieram od brata!!!! Zaoszczędzę dzięki niemu jakieś 2 godziny w ciągu dnia :-)też miałam problem że ciągle bym spała ,ciężko było się z łóżka zwlec rano ale zaczełam lykać magnez i pomogłopolaa no ja też uwielbiam spać do południa! bardzo rzadko wstawałam przed Martynąbywa nawet tak, że jak ona się obudzi, a ja jestem niedospana to włączam jej bajkę i jeszcze kimam
ogólnie ostatnio to bym tylko spała :-( w ogóle energii nie mam :-( a badania mam w porządku :-(
agrafka super te naprasowanki! aczkolwiek ja za leniwa na prasowaniepopodpisuje młodej markerem woreczek z dodatkowym ubraniem i z butami, reszty rzeczy na razie nie zamierzam, bo w sumie Martysia nie musi mieć ani piżamki ani

zdrówkaWitam się i ja...
Od dziś do poniedziałku jestem na L4 bo przez klime w pracy nie mogę się wykurować. Troszku dziś sprzątałam ale i tak jeszcze pełno roboty. Przez te 2 zmiany zapuściłam dom... Przyszedł wczoraj dywan i Konrad ma radoche z niego, że hej... Jeździ autkami po drogach, siada na nim zadowolony. Jeden dywan a tyle szczęścia hehe...Łóżko też spisuje się super, Konrad z niego ni espada, śpi dłużej niż kiedyś a i ja sobie w nim rano poleguję)) I to tyle z ciekawości hehe...
Cleo olej ludzi bo szkoda nerwów. Niestety nie uchronisz się od takich pytań. Ja kiedyś ścieęam się ze starą kasjerką w Tesco bo powiedziałam jej skąd Konrad ma blizny a ona na to: a gdzie była mama? I pokiwała ostentacyjnie na mnie głową. Oczywiście gwizdek mi się uruchomił i powiedziałam jej pare dosadnych słów.
, jeśli chodzi o dywan to super że się KOnradkowi podoba , u nas zbytnio furory nie zrobił 
jak po imprezie?? , Kubę obcinam zawsze przed lustrem i dzięki temu stoi bez problemówWitam się rannie hehe bo w sumie wstałam dopiero 2h temu. Konrad dał mi troszke pognić. Zaraz zrobię kawke dla siebie i dla Konradosa(oczywiście Inka), lubimy tak sobie razem pić hehe... Jeszcze jak będzie starszy muszę go nauczyć grać w karty bo nie mam z kim a ja tak uwielbiam... Zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj obciełam Konrada a nie było łatwo. Oczywiście histeria bo go włosy gryzą w szyję a fartuszek be a matka sobie jeszcze wymyśliła, że na górze mu zostawiam dłuższe a boki króciutko. Jakoś wyszło choć pewnie fryzjer by miał co poprawiać ale co tam)))
Dziś mamy imprezę u sąsiadów za ścianą więc pewnie koło 3, 4 pójdziemy spać hehe....

super że zakupy udaneohh ja wróciłam z tych szalonych zakupów. Myslałam, ze tam zamieszkamy nwszystko ladne, piekne, tanie ale małe rozmiary. Tylko w Doroty Perkins były takie duże. Przymierzyłam tam 10 sukienek i nie wzięłam z nich żadnej
bo takie babciowe. Ale spokojnie, ostatecznie kupiłam i to nawet 2 w C&A. Jedna z nich jest śliczna, oglądąłam ją wczesniej w internecie ale rozmiaru nie było i nawet dobrze, bo maja jakąs mniejsza numerację. Tylko nie mam pomysłu jak w iej będę karmić, bo jest pod szyję
nie pomyślaąłm o tym wczesniej.
Zuzanna była nad podziw dzielna. Tylko trochę marudziła. Na koniec jej się cierpliowsc skonczyła i juz nawet chusta ją drażniła ale w końcu nie było nas w domu prawie 10 godzin.

na pewno wszystko będzie dobrze zobaczyszWitajcie,
ogranął mnie jakiś smutek i strach przed jutrzejszym dniem. Ryczeć chce mi sie na samą myśl- obawiam sie o swoje zdrowie psychiczne , bo coś ze mną słabo. Niestety pewnien etap się kończy

Gratki pierwszych ząbkówHej laski:-)
Doczekaliśmy się w końcu pierwszych ząbków u Marty, wyszły naraz dwie jedynki dolne:-)
Marysia już spakowana do przedszkola(podusia, ręczniczki do rączek, ubranie na zmianę, chusteczki i butki)..a ja zaczynam się denerwować..
Miłego dnia dziewczyny!!!
, ja dzisiaj znalazłam kolejnego ;-) ,śmieje się bo zamiast lewej jedynki pojawiła się prawa dwójka 
no lekko ci na pewno nie będzie ale dasz radeale pustki!
my się szykujemy na jutrzejszy wielki dzień ;-) zaraz będziemy się do spania szykować, bo rano pobudka o 7.00 najpóźniej! skończyło się spanie do 9.00 ;-)
Jutro pewnie będę tu od rana przeżywać jak młoda sobie radzi :-)

tak czytam o tej pościeli i do mnie dotarło że to do leżakowania?? u nas jak dziecko śpi w dzień to się do przedszkola daje wózek spacerowyo matko i ja muszę wstać jutro o 6oby tylko młoda chciała współpracować.
Wszystko juz mamy naszykowane. Jednak wszystko jutro biore (poza pościelą) podpisałam torbę, zostawię im gdzieś w kacie jak będą mialy chwile to się tym zajmę. Chcę wykorzystać, ze jutro A. ze mną idzie to mi to dotacha, bo wyszłym mi tego 2 duże eco-torby.
a ja mam na jutro w planie na spokojnie zrobic sobie badania i zakupy,... prawie kazdy dzien w tym tygodniu zaplanowałam![]()

się doczekać już nie może :-)Michał spać nie moze. Co chwilę pyta "czy juz jest dzien?"![]()
najpierw się szkoły doczekać nie mogą a potem chodzić nie chcąMój jest szczęśliwy, że idzie do przedszkola - zobaczymy co rano powie, natomiast Patrycja od tygodnia smęci, że chce już do szkoły
;-) , ja się do mojego kiedyś śmiałam że maluchy to nam teraz pobudki o 6-7 rano robią a jak do szkoły pójdą to ciężko będzie dobudzić :-)