agatakat
Fanka BB :)
hej dziewczyny! u nas noc srednia, ale naszczescie tatus bawil Malenstwo..
holly tez jestem za takim watkiem! juz nawet zaczelam o tym czytac ksiazki 'co dziecko powinno robic i kiedy'.
co do wyginania w luk to nie wiem, Nasza lubi spac na lewym boku i staramy sie ja klasc tez na drugi (jak ja poloze na prawym to tak juz spi, nie przekreca sie) ale sama sie zawsze uklada na lewym.
pozatym musze sie czyms pochwalic, a moze to jest normalne? bo jak Nasza bierzemy do odbicia na ramie to ona trzyma glowe
(jak pamietam synka mojeje siostry to jemu glowka spadala bezwladnie) nie opada jej bezwladnie na nasze ramiona tylko ja trzyma i sie wyciaga i odpycha od nas. juz nie moge sie doczekac jak jej sie pepuszek skonczy goic to bede mogla klasc ja na brzuszku i wydaje mi sie ze nie bedzie miala problemow z trzymaniem glowki.
a ja mam propozycje jeszcze jednego watku 'antykoncepcja po porodzie', ale wiadomo ze pewnie i tak bedziemy pisac o tym na watku glownym.
amerie gratuluje takiego szybkiego powrotu do fajnej figury
ja tez z tym nie narzekam, brzuch praktycznie plaski, tylko wiadomo zadnych miesni na nim nie ma..
holly tez jestem za takim watkiem! juz nawet zaczelam o tym czytac ksiazki 'co dziecko powinno robic i kiedy'.
co do wyginania w luk to nie wiem, Nasza lubi spac na lewym boku i staramy sie ja klasc tez na drugi (jak ja poloze na prawym to tak juz spi, nie przekreca sie) ale sama sie zawsze uklada na lewym.
pozatym musze sie czyms pochwalic, a moze to jest normalne? bo jak Nasza bierzemy do odbicia na ramie to ona trzyma glowe
a ja mam propozycje jeszcze jednego watku 'antykoncepcja po porodzie', ale wiadomo ze pewnie i tak bedziemy pisac o tym na watku glownym.
amerie gratuluje takiego szybkiego powrotu do fajnej figury
Ostatnia edycja: