reklama

Listopad 2010

reklama
Dokładnie,pełnia się zaczyna dziś po południu. tak wiec dziewczyny zaciskamy kciuki i rozluźniamy mięśnie macicy ;-)
Ja właśnie zmykam na spacer,może też w jakiś sposób pomoże. A wieczorem zabieram się za sprzątnie i mycie podłogi na kolanach-jutro przylatuje moja mama i muszę troszkę ogarnąć mieszkanko:)

hej,
ja też jeszcze jestem spakowana :-)
wy tak o tej pełni, a ja chce doczekać wtorku. mam nadzieję, że już dotrwam. za blisko, zeby nagle cos się teraz wydarzyło.
ale, oczywiście za Was wszystkie trzymam kciuki :-)

Hej Dziewczynki :-)

Wpadam się tylko zameldować , że my już w domku. Dzisiaj nas wypuścili.
Jestem przeszczęśliwa, zakochana i płaczę ze szczęcia , że mamy juz naszego szkrabka. Jest przecudowny, mój mężuś również. Bardzoooooooooo ich kocham. :-).
Jestem w bardzo dobrej formie pomimo cc.
Niedługo napiszę coś więcej i opisze swój poród.

3majcie się kochane mamusie, te rozpakowane i te jeszcze nie.
Buziaki :-)

zalgool fajnie że już jesteście wszyscy razem w domciu.
to bardzo fajne co piszesz o swoim mężu :-)
trzymaj się.

a tu co taka cisza? widać że nas już coraz mniej :-)

Joaś gdzie ty?

Też jestem ciekawa czy piąte ogniwo u Joaś postanowiło w końcu dołączyć do pozostałej czwóreczki ;-)

My jutro jedziemy zrobić małemu morfologię i strasznie się stresuję - czy któraś z Was wie jak wygląda pobieranie krwi u takiego Maleństwa? Jeśli byłoby to z paluszka i naprawdę niewielka ilość to chciałabym też zbadać grupę krwi i poziom bilirubiny (to możliwe przy badaniu krwi?).

reklama
Witam się wieczorną porą.
Stres mi mija i dzięki mężowi, bo teraz on ma stresa, siedzi co chwila w wc, pali papierosy i zaczyna sprzątać :D:D
Ja już się spakowałam, wyprałam, przygotowałam ubiór na wyjście ze szpitala dla mnie i dla Małej, zjadłam ostatni sernik i zaraz pochłonę bułkę. Od 20 chyba styknie ta głodówka, zabiegi robia po obchodzie więc gdzieś najszybciej 11, tylko ze ja mam czuja że od razu to mnie nie potną. Wizja - leże pn, cc najszybciej we wt.
Jedyne co mnie smuci to nadal brak porozumienia co do imienia Zosia-Sandra-Viktoria????
Zaraz idę się wykąpać, porobiłam zdjęcia z brzuchem. Wszystko na wariata. I ta pełnia to mnie raczej nie tyka, jedynie to że obie będziemy spod Strzelca :D ja z 01.12 Mąż mówi że dwie takie to dramat :D:D
Trzymam za wszystkie kciuki za te rozpakowane i nie, szczególnie za Ciebie JOLA, mam prośbę nie rodź jak będą mnie cieli co? Bo nikt nie ma mojego nr :)
Holly moja siostrzenica tak się wyginała, straszyli że coś z mięśniami, kręgosłupem i wogóle, nawet byli u rehabilitanta dla niemowląt, ale poradził nie panikować, dziecko mogło tak być ułożone w brzuszku i sobie zapamiętało - poprawiać, trzymać prawidłowo, leżenie na brzuszku itp. Zawsze możesz zrobić też usg chyba po 3m, żeby sprawdzić wszystko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry