reklama

Listopad 2010

Ja jeszcze bez dzidziusia ale też niedawno oglądałam :-) Nostalgia... I te piosenki, wszystkie teksty pamiętałam ;-)

A co do wózeczka - magdaaa26ja twardo stoję ze Emmaljungą, a potem się zobaczy :)

Mebelki wkleję na wątek zakupowy jak tylko go przeczytam całego.

reklama
Witam :) dolaczam do gupy mam na listopad 2010 :) termin mam na 25 listopad to bedzie moje 2 dziecko. Jutro ide na pierwsza wizyte do poloznej mieszkam w Anglii a tu prowadzenie ciazy wyglada troche inaczej. Pierwsze usg mam za 11 dni i juz nie moge sie doczekac :) Pozdrawiam

fajna jest Emma, ale ja teraz drugi wózek chcę z ruchomymi kołami przednimi. łatwiej sie prowadzi. mi chodzi po głowie bebecar vector at albo stylo at. cena podobna do twojej emmy :-)

a z kleksa ja też pamietałam wszystkie piosenki. niezła frajda! :-)

Witajcie mamuski!!!!
Czesc Vanilla.cz :)
Holly milo slyszec ze nie jestem sama jezeli chodzi o nagle przeprowadzki. Ogladalismy juz 2 mieszkanka ale jeszcze mamy zamiar cos zobaczyc, zeby wybor byl lepszy. Juz nie moge sie doczekac az bedzie po wszystkim i w koncu zaczne urzadzac pokoik dla brzdaca :)))

Moj termin to 23-25 :) Na usg pewnie dowiem sie dokladnie. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo juz mam dosyc tego czakania W Polsce pewnie bylabym juz po pierwszym usg i bylabym spokojna. A na ta chwile to tylko mialam jesdna wizyte u lekarza rodzinnego, i zadnych badan. Jutro juz powinnam cos wiedziec i uslyszec bicie serduszka malenstwa :) Pozdrawiam

Witam nowe mamuski listopadowe mamcia10, holly101,Vanilla.cz!!!!!!!!(mam nadzieje ze nikogo nie pominelam)

Też bylismy kiedys z moim lubym na wakacjach w Karpaczu i bardzo nam sie tam podobalo.Ale z wozkami pod te gorki bedzie sie co nameczyc.

Mamcia10, Magdaaa26 ja tez mam termin pod koniec listopada tylko bardziej 27-29 tez roznie wypada wiec bedziemy sie tutaj wspierac do konca jak poczatkowe listopadowe mamuski juz zdaza sie wypakowac.

dzień doberek!!! :)))

Witam wszystkie nowe mamusie :* I zachęcam do bazgrania z Nami :)

Ja narazie sama bo mężuś na treningu. Pogoda hmmm... średnia na jeża, cieżkie chmurzyska wiszą więc jakieś dalsze eskapady dzisiaj odpadają.

Ja jeszcze nie mam wybranego ani wózka, ani fotelika... Ale mam za to bombowe łóżeczko z pełnym wyposazeniem sasasa :D

Idę sobie zrobic herbatkę i wracam poczytac co naprodukowałyście od wczoraj :)

Kasia_B ja patrzyłam na tej tablicy i nie było już tam w rozpisce sklepów...chyba że nazywa się jakoś inaczej a nie Pępek Świata.
Pytałam w mothercare i mi ekspedientki powiedziały że właśnie chyba już nie ma...
Ale sprawdź proszę i daj mi znać. Będę znowu w Wawie w czwartek więc jakby był to bym podjechała.

reklama
Mysza 84 - co do Pepka świata to Anbar napisała właśnie, że już na pewno nie ma :-(
ja zatem wybieram się do sklepu Agnes w Galerii Ursynów (ale jest też przy metrze Politechnika) zobaczę co tam mają ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry