reklama

Listopad 2010

reklama
co do obżarstwa to mi już chyba trochę przeszło. ale co chwila mam ochotę na coś innego.

co do cierpliwości a właściwie jej braku to już sama czasami wściekam się na siebie że krzyczę na to moje dziecko ( bo męża mi tak nie zal :-) )za byle co. ale czasami to jest silniejsze ode mnie. zwłaszcza, kiedy 22 razy powtarzam jej, żeby coś zrobiła grr.

Ja to cierpliwosci nie mam wcale!!! Strasznie mnie wszystko denerwuje :( Co do apetytow to tez sie objadam a jak siedze caly dzien w domu tak jak dzis to juz masakra tylko do lodowki zagladam!!!

tak sie teraz zastanawiam, czy robiąc usg za 3 tyg. poznam już płeć mojego maleństwa? to będzie 14-15 tydzień. nie pamiętam w którym tyg. poznałam płeć poprzedniego dziecka, ale nie wiem własnie czy to nie było przypadkiem to usg (przezierność karku, dł. kości nosowej).

mamcia 2010 pamiętasz?

hej babolki

witam nowe mamusie listopadowe:-):-):-)

wróciliśmy po fajnym "łikendzie", było superowo:-), a ja zaliczyłam 3 dniowy odwyk od neta, tylko trochę brzuchol wzdęty od grilowych smakołyków:sorry:

zmykam pod prysznic i spać....bo korki powrotne nas wymordowały

do juterka, kochane

Hej Ja z tego co pamietam to plec mojego synka poznalam w 20 tyg. a przeziernosc to wczesniej 12-14 moja siostra teraz miala problem z ta przeziernoscia bo miala az 2.8 ale okazalo sie ze jest wszystko ok za 3 tyg. rodzi :)
.

reklama
no to fajnie, że wszystko w porządku. mówisz 20 tydzień? ehh szkoda ;-). za to ruchy powinnyśmy czuć wcześniej.

ciekawe, która z listopadowych mam poczuje je najwcześniej???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry