reklama

Listopad 2010

reklama
Ja narazie nie mam wybranego wozka ale podoba mi sie kilka np. ABC-Design 4Tec tylko ze kola nie sa ruchome i to jest minus. Pewnie jeszcze sto razy zmienie zdanie. W pierwszej ciazy to szalalam mania ogladania wozkow, lozeczek itd. teraz wiem ze mam jeszcze na to duzo czasu ;)

A nie wiecie czy go gdzieś przenieśli czy zlikwidowali ?

Na ich stronie internetowej nadal jedyny adres to Galeria dlatego byłam przekonana, że jeszcze jest :-(
chyba zlikwidowali po prostu ... szkoda ...

ja w takim razie planuję wycieczkę do tego sklepu Agnes, ewentualnie 9 miesięcy ... bluzki przez internet mogę kupować ale spodnie to muszę mierzyć :-)

Witam już prawiepomajówkowo. Dziś u mnie szaro, buro i deszczowo od rana... Nuuuuuuuuuuudyyyyy a aby się rozbujać troszkę to na allegro wygrzebałam sobie ogrodniczki i kupiłam. Moja ulubiona para dżinsów ciaśniutka się robi...;)

Czesc dziewczyny!
czeka mnie ciezki tydzien codziennie po pracy mamy ogladanie jakiegos mieszkania lub nawet dwoch, wczoraj widzielismy 2 i juz mam dosyc. Ju ztak bym chciala sie przeprowadzic i miec to za soba. Takze do konca tygodnia mam nadzieje ze bedziemy juz mieli cos konkretnego na oku :)

Czesc dziewczynki ale naskrobalyscie, ciezko bylo sie przebic przez te wszytskie posty, ale dalam rade :)
U mnie dobrze. Pogoda oczywiscie beznadziejna. Dzis w nocy bolal mnie brzuszek i mnie kulo podbrzusze wiec spaam bardzo czujnie czy czasem nic nie polecialo, i co chwila wstawalam do lazienki sprawdzic czy nie ma zadnej plamki. Wiec nocka nie przespana :(
Jutro zaczynam praktyki w instytucie geologicznym i jakos zaczynam sie denerwowac.ZObaczymy jak to bedzie.
Co do wozkow to ja jeszcze nie mam zielonego pojecia jaki wybiore, napewnomusi byc lekki bo bede mieszkac n 3 pietrze bez windy :(

Dziewczyny witam w weekend majowy:) Wpadłam sie tylko przywitać i zmykam do łóżka bo niestety po przeziębieniu, które już wypędziłam przyplątało się zapalenie spojówek:( Byłam nawet dzisiaj w szpitalu u okulisty:( Do południa miałam tylko problem z prawym okiem a teraz już lewe jest też całe zapuchnięte i załzawione:(:( Mam nadzieje, że niedługo mi to przejdzie. Zmykam bo oczka bolą od komputera:(
Ojoj wspolczuje, wracaj szybko kochana do nas z pieknymi zdrowymi oczkami :*
cześć dziewczyny. nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ;-) dłuuugo tu nie zaglądałam. nie próbuje nawet czytać tych dziesiątek stron. widzę, że u wszystkich wszystko jest ok i macie dobre nastroje. :-)
ja zaczynam powoli nie mieścić się w swoje spodnie. mój maluszek ostatnio miał 2,5 cm. myślę że teraz ma już jakieś 4.
powoli zaczynam tyć, ale kontrolowalnie :-). chociaż wczoraj, jak soe objadłam na grillu mój brzuch wyglądał jak bym była w co najmniej 6 m-cu hahaha.

niestety spada mi już morfologia, żelazo leci w dól jak szalone i boje się że zakończy się tak jak w pierwszej ciąży, zastrzykami.
na samą myśl tyłek mnie już boli. cholernie bolące. a wybroczynę miałam jeszcze przez półtora roku.

pozdrawiam Was wszystkie mamusie serdecznie!
Ja Cię nie pamietam ale witam :) Może obejdzie sie bez zastrzykow kochana :) Trzymam kciukasy :)

witam listopadowki:-) mam termin na 25 listopad dzien po 3 rocznicy slubu:) długo zastanawiałam sie gdzie sie przedstawic, musiałam powoli ogarnac o co chodzi na tym forum:zawstydzona/y: mam nadzieje ze sie polubimy i bedziemy wspierac przez całą ciaze jak i po porodzie. duzo gadam:angry:, robie wiele błedow ortograficznych:baffled:, ale mam nadzieje ze Was do siebie nie zraze :no:
Witam :* Nie przejmuj sie bledami bo my tutaj nie polonistki :) Nie bedziemy krytykowac :) Ja tez czasem palne jakas ortograficzna gafe :)
Aaa no i gratuluje Ci ze przeczytalas cale forum od pocztaku :) Bo ja to sobie darowalam, jak dolaczalam do dziewczynek :)

:-) Przekaż więc koleżance serdeczne gratulacje i życzenia spokojnej ciąży od Listopadówek 2010. :-)

Pamiętam ten dzień, w którym robiłam test. Jak ten czas leci.... :-)
Oj ja tez pamietam jak dzis ten dzien kiedy zobaczylam na tescie te dwie kreseczki :) Moj P do tej porynosi w portwelu tescik z dwoma kreseczkami :)

Witam :) dolaczam do gupy mam na listopad 2010 :) termin mam na 25 listopad to bedzie moje 2 dziecko. Jutro ide na pierwsza wizyte do poloznej mieszkam w Anglii a tu prowadzenie ciazy wyglada troche inaczej. Pierwsze usg mam za 11 dni i juz nie moge sie doczekac :) Pozdrawiam
Witam :* Zrób sobie suwaczek kochana :)

Tak sie wlasnie dzis zastanawiam czy ja jestem najmlodsza na tym forum??:) Ma ktos moze tez 19 lat?? :)

Buziaki

reklama
hej!
co do sklepu z odzieżą ciążową to widziałam coś w Złotych Tarasach. jest chyba na 2 lub 1 pietrze. jeszcze nie zaglądałam do środka ale wystawy były ciekawe :-). myślę, że niedługo i mnie czeka wyprawa po jakieś spodenki, bo moje dotychczasowe zaczynają uciskać w podbrzuszu, :-))). może juz niedługo bedzie widać brzuszek? fajnie by było.

lece umyc główkę mojej córci. a to nie lada wyzwanie :-)
potem jeszcze zajrzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry