Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie wiecie czy go gdzieś przenieśli czy zlikwidowali ?
Ojoj wspolczuje, wracaj szybko kochana do nas z pieknymi zdrowymi oczkami :*Dziewczyny witam w weekend majowyWpadłam sie tylko przywitać i zmykam do łóżka bo niestety po przeziębieniu, które już wypędziłam przyplątało się zapalenie spojówek
Byłam nawet dzisiaj w szpitalu u okulisty
Do południa miałam tylko problem z prawym okiem a teraz już lewe jest też całe zapuchnięte i załzawione
Mam nadzieje, że niedługo mi to przejdzie. Zmykam bo oczka bolą od komputera
![]()
Ja Cię nie pamietam ale witamcześć dziewczyny. nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ;-) dłuuugo tu nie zaglądałam. nie próbuje nawet czytać tych dziesiątek stron. widzę, że u wszystkich wszystko jest ok i macie dobre nastroje. :-)
ja zaczynam powoli nie mieścić się w swoje spodnie. mój maluszek ostatnio miał 2,5 cm. myślę że teraz ma już jakieś 4.
powoli zaczynam tyć, ale kontrolowalnie :-). chociaż wczoraj, jak soe objadłam na grillu mój brzuch wyglądał jak bym była w co najmniej 6 m-cu hahaha.
niestety spada mi już morfologia, żelazo leci w dól jak szalone i boje się że zakończy się tak jak w pierwszej ciąży, zastrzykami.
na samą myśl tyłek mnie już boli. cholernie bolące. a wybroczynę miałam jeszcze przez półtora roku.
pozdrawiam Was wszystkie mamusie serdecznie!
Witam :* Nie przejmuj sie bledami bo my tutaj nie polonistkiwitam listopadowki:-) mam termin na 25 listopad dzien po 3 rocznicy slubudługo zastanawiałam sie gdzie sie przedstawic, musiałam powoli ogarnac o co chodzi na tym forum
mam nadzieje ze sie polubimy i bedziemy wspierac przez całą ciaze jak i po porodzie. duzo gadam
, robie wiele błedow ortograficznych
, ale mam nadzieje ze Was do siebie nie zraze
![]()
Oj ja tez pamietam jak dzis ten dzien kiedy zobaczylam na tescie te dwie kreseczki:-) Przekaż więc koleżance serdeczne gratulacje i życzenia spokojnej ciąży od Listopadówek 2010. :-)
Pamiętam ten dzień, w którym robiłam test. Jak ten czas leci.... :-)
Witam :* Zrób sobie suwaczek kochanaWitamdolaczam do gupy mam na listopad 2010
termin mam na 25 listopad to bedzie moje 2 dziecko. Jutro ide na pierwsza wizyte do poloznej mieszkam w Anglii a tu prowadzenie ciazy wyglada troche inaczej. Pierwsze usg mam za 11 dni i juz nie moge sie doczekac
Pozdrawiam